In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Kouluun ilmoittautuminen Kouluun ilmoittautuminen

Vuonna 2010 syntyneet lapset aloittavat koulunkäyntinsä lukuvuoden 2017-2018 alusta. Huoltaja ilmoittaa lapsensa kouluun Wilma-järjestelmässä 16.-27.1.2017. Järjestelmään kirjaudutaan huoltajan Wilma-tunnuksella. 

Tästä linkistä Wilma-järjestelmään 

Huoltaja ilmoittaa tulevan ekaluokkalaisen kouluun sähköisellä "Perusopetukseen ilmoittautuminen" -lomakkeella. Lomakkeeseen on merkitty valmiiksi lapsen lähikoulu, jonka huoltaja hyväksyy.

Huoltaja voi hakea lapselleen koulupaikkaa myös muusta kuin lapselle osoitetusta lähikoulusta "Perusopetukseen ilmoittautuminen" -lomakkeella.  

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet saa Wilmasta ja päiväkodista. Huoltaja, jolla ei vielä ole Wilma-tunnusta, saa sen postitse ennen ilmoittautumisajan alkamista.

Lähikoulupäätös on luettavissa Wilmasta 17.3.2017. Kirjallisen päätöksen valinneille päätös postitetaan 17.3.2017.

Lisätietoja kouluun ilmoittautumisesta ja oppilaaksiotosta voi lukea tammikuun alussa 2017 julkaistavasta Oulussa koulussa - perusopetuksen oppaasta 2017-2018.

Lisätietoja sähköiseen ilmoittautumiseen liittyen ja tarvittaessa paperisen lomakkeen kouluun ilmoittautumista varten saa:
primustuki[at]ouka.fi, p. 08 558 41550.

Muina aikoina lapsen voi ilmoittaa kouluun ottamalla yhteyttä oman alueen aluepäällikköön. Peruskoulut alueineen ja aluepäälliköiden yhteystiedot tästä linkistä.


Iltapäivätoimintaa koulupäivinä

Perusopetuksen iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä ensimmäinen ja toisen luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityiseen tukeen oikeutetuille oppilaille. Toimintaa järjestetään klo 11-16.30 kouluilla, nuorisotiloilla ja seurakunnan tiloissa.

Myös iltapäivätoimintapaikkaa haetaan Wilma-järjestelmässä 16.-27.1.2017. Ensi syksyn toimintaryhmät muodostetaan hakuaikana saapuneiden hakemusten perusteella, joten on tärkeää, että paikkaa haetaan hakuaikana. 

Päätös iltapäivätoimintapaikasta on luettavissa Wilmasta 15.5.2017.

Lue lisää iltapäivätoiminnasta