In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Kouluun ilmoittautuminen Kouluun ilmoittautuminen

Vuonna 2009 syntyneet lapset aloittavat koulunkäyntinsä lukuvuoden 2016-2017 alusta. Huoltaja ilmoittaa lapsensa kouluun Wilma-järjestelmässä 18.-29.1.2016. Järjestelmään kirjaudutaan huoltajan Wilma-tunnuksella. 

Tästä linkistä Wilma-järjestelmään

Huoltaja ilmoittaa tulevan ekaluokkalaisen kouluun sähköisellä "Perusopetukseen ilmoittautuminen" -lomakkeella. Lomakkeeseen on merkitty valmiiksi lapsen lähikoulu, jonka huoltaja hyväksyy.

Huoltaja voi hakea lapselleen koulupaikkaa myös muusta kuin lapselle osoitetusta lähikoulusta "Perusopetukseen ilmoittautuminen" -lomakkeella.  

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet saa Wilmasta ja päiväkodista. Huoltaja, jolla ei vielä ole Wilma-tunnusta, saa sen postitse ennen ilmoittautumisajan alkamista.

Lisätietoja kouluun ilmoittautumisesta ja oppilaaksiotosta voi lukea Oulussa koulussa - perusopetuksen oppaasta 2016-2017.

Lisätietoja sähköiseen ilmoittautumiseen liittyen:
primustuki[at]ouka.fi, p. 08 558 41550.


Muina aikoina lapsen voi ilmoittaa kouluun ottamalla yhteyttä oman alueen aluerehtoriin. Peruskoulut alueineen löytyvät tästä linkistä.


Iltapäivätoimintaa koulupäivinä

Perusopetuksen iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä ensimmäinen ja toisen luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityiseen tukeen oikeutetuille oppilaille. Toimintaa järjestetään klo 11-16.30 kouluilla, nuorisotiloilla ja seurakunnan tiloissa.

Iltapäivätoimintapaikkaa haetaan sähköisesti 20.3.2016 mennessä osoitteessa www.ouka.fi/iltapaivatoiminta.

Lue lisää iltapäivätoiminnasta.