In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Kesäfiilis - tekemistä lomalle Kesäfiilis - tekemistä lomalle

Oulun kaupunki järjestää koululaisten loma-aikoina monenlaista tekemistä: leirejä, retkiä, kursseja ja tapahtumia. Onnistuneen loman takaavat kaupungin lisäksi useat yhdistykset, järjestöt ja muut toimijat.

Kesäfiilis 2017 julkaistaan tällä sivulla 12.4.2017.


Oulussa monenlaista mukavaa tekemistä koulujen talvilomaviikolla

Oulussa on koulujen talvilomaviikolla 6.-12.3.2017 monenlaista kivaa tekemistä lapsille ja nuorille. Myös liikkuminen on helppoa, koska alle 17-vuotiaat matkustavat koulujen talvilomaviikon ajan klo 7-23 maksutta Oulun joukkoliikenteen linjoilla 1-56 sekä citybusseissa. 

Raksilassa temppuillaan ja luistellaan

Ouluhallilla on maksuton perhekuperkeikka ma–ke klo 10–14. Ouluhallin vieressä pesäpallostadionilla on koko perheen ulkoilutapahtuma tiistaina klo 10–14.

Raksilan tekojäällä on puolikas kenttä yleisön käytössä ma–to 9–14. Oulun uimahallissa on Wibit-temppurata to–pe 9.–10.3. klo 11–14.

Heinäpään jalkapallohallissa puolestaan on kaikille avoimet yleisövuorot ma–pe klo 10–14.30.

Retkiä ja talvileiri, osa nuokkareista auki

Nuorisopalvelut järjestää ma–ke Lasketteluretken Rukalle 13–17-vuotiaille. Yhden yön talvileiri on puolestaan tarjolla ma–ti 1.–4. luokkalaisille Hietasaaren leirikeskuksessa.  

Koko perheen retki Virpiniemeen on vuorossa keskiviikkona. Vapaita paikkoja voit tiedustella Tarja Rönköltä, p. 044 703 8233, tarja.ronkko[at]ouka.fi.

Kaakkurin, Toppilan, Talvikankaan ja Ritaharjun nuorisotalot ovat auki ma-pe klo 10–18.

Suurin osa kirjastoista auki

Aseman, Martinniemen ja Yli-Iin kirjastot ovat kiinni. Kellon, Pateniemen ja Puolivälinkankaan kirjastot ovat omatoimikäytössä koko viikon. Omatoimikirjastopalvelut nyt myös Tuiran kirjastossa.

Kirjastoauto Onneli vierailee Talvikylässä 8.3. klo 12-15. Tervetuloa tutustumaan kirjojen maailmaan myös Nallikarissa!

Tietomaassa toiminnallista tekemistä joka päivä

Tietomaa on avoinna joka päivä 10–18.

Tiedekeskus Heurekan ja tulevaisuustalo Sitran yhteinen vuorovaikutteinen ja toiminnallinen näyttely Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta on Tietomaassa ti–ke 7.–8.3. on. Näyttely avaa ikkunoita tulevaisuuteen ja antaa eväitä oivalluksille. Kävijä pääsee rakentamaan tulevaisuutta omilla päätöksillään ja teoillaan. Mukana kiertueella on Heurekan sympaattinen ja hauska ystävärobotti Pepper.

Meno ja meininki palasi Tiedekeskus Tietomaan neljänteen kerrokseen! Uutuusnäyttely Ihminen ja eläin – kykyjen koitos on juuri avattu toiminnannälkäiselle yleisölle. Biologiaan pohjautuva Ihminen ja eläin – kykyjen koitos –näyttely kertoo ihmisen aisteista ja fysiikasta ja vertaa ihmisten sekä eläinten suorituskykyä eri tilanteissa. Hyppäätkö pidemmälle kuin kirppu? Näetkö yhtä hyvin kuin käärme? Hauskan toiminnallisissa kohteissa opit eri eläinlajeista, ja mikä tärkeintä, itsestäsi.

Lisätietoja Lisätietoja

  • Puhelin Nuorisotyön koordinaattori
    Tarja Rönkkö cell 044 703 8233
    cell
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Tämän sivun lyhytosoite www.ouka.fi/fiilis