Tekstin koko A- A+

Oulu tarjoaa tapahtumajärjestäjille

Oulun kaupungin kulttuurilaitokset:

Kulttuuritalo Valve

Oulun kaupunginteatteri

Oulun kaupunginkirjasto

Oulu Sinfonia

Museo- ja tiedekeskus Luuppi

Teatterikuoppa

webnauha

visitoulu

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/tapahtumat

Tapahtumaopas

Tapahtumaoppaasta apua tapahtumien järjestämiseen Oulussa. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tapahtumaopas

Oulun Päivät


Oulun juhlaviikot, musiikkijuhlat, lasten- ja nuorten teatteripäivät, elokuvafestivaalit, Qstock, Rotuaari Piknik, Maakinen Martinniemi, Koiteli elää, katuntanssit, Lastenlaulukatu, Äimäraution ravit, Kärppä-pelit, Tervahiihto, Elojazz, The Irish Festival of Oulu, OuDance, Ilmakitaransoiton MM-kisat, Kesän Sauna, Lumotut sanat ja monet muut!

Oulussa on isoja ja pieniä tapahtumia, yhteisöllisiä ja osallistavia, stadioneilla ja saunan lauteilla, keskustassa ja rantalaavuilla. Isojen tapahtumien lisäksi Oulussa järjestetään kaupunkilaisille ja matkailijoille ympäri vuoden mielenkiintoisia konsertteja, teatteri-, tanssi- ja sirkusesityksiä, näyttelyitä ja urheilutapahtumia.

Tämä ei olisi mahdollista ilman aktiivista, laajaa ja monipuolista tapahtumajärjestäjien ja -tuottajien joukkoa. Erilaiset yhdistykset, organisaatiot, työryhmät, yritykset ja yksittäiset henkilöt rakentavat Oulusta elämyksellistä tapahtumakaupunkia. Tältä sivustolta löytyy tietoa tapahtumista ja tapahtumien järjestämisestä Oulussa.


Tulevia tapahtumia

   

Oulun kulttuuripalveluiden uutiskirje

Kulttuuri- ja tapahtumauutisia 6/2016

Seuraava uutiskirje julkaistaan viikolla 38.