In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Osallistu asukaskyselyyn: Miten haluaisit osallistua ja vaikuttaa Oulun kaupungin palveluihin?

Kuntalaisten osallisuus ja vaikuttaminen on tärkeä osa Oulun kaupungin palveluja sekä niiden kehittämistä. Oululaiset osallistuvat kaupungin toiminnan pitkän aikavälin suunnitteluun, asiakaslähtöisiin palveluihin sekä toiminnan tuloksellisuuden arviointiin. Yhteinen tavoitteemme on kuntalaisten hyvinvointi ja kestävä kehitys. Kuntalaisilla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa eri tavoin Oulun kaupungin palveluihin ja päätöksentekoon, esimerkiksi osallistumalla alueellisiin tilaisuuksiin, Oulun raateihin, kyselyihin tai Facebook-chatiin.

Kyselyllä haetaan tietoa asukkaiden käsityksistä, käytännön kokemuksista ja mahdollisista haasteista kuntalaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksiin liittyen. Kysely sisältää myös kysymyksiä, miten Oulun kaupungin kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta voisi kehittää kuntalaisten vaikuttamisen menetelmiä, välineitä ja tiedottamista.

Linkistä pääset Oulun kaupungin asukkaille tarkoitettuun sähköiseen kyselyyn, joka on avoinna 18.2.-15.03.2016 välisen ajan.

Linkki kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/0CB5DE03E156A1B0.par

 

Olethan mukana kehittämässä asukkaiden mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa Oulun kaupungin palveluihin! Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tuloksia käsitellään siten, ettei niistä voi tunnistaa yksittäisiä vastauksia. Kyselyyn vastanneilla on mahdollisuus jättää yhteystietonsa arvontaa varten. Palkintoina on kaksi lippua Oulun kaupunginteatteriin ja Oulu -aiheisia tuotteita.

Kyselyn on toteuttanut opinnäytetyönään tradenomiopiskelija Centria -ammattikorkeakoulusta.

 

Lisätietoja:

Kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta, kuntalaisvaikuttamisen koordinaattori Merja Niemelä merja.1.niemela(at)ouka.fi ja Anne Erholtz anne.erholtz(at)cou.fi