In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Monivuotinen vuokrasopimus Monivuotinen vuokrasopimus

1. Osapuolet

Vuokranantaja;
Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, luonnonvarat ja isännöinti, PL 32, 90015 OULUN KAUPUNKI

Vuokraaja;

2. Vuokrattava oikeus ja alue
Palstaviljelyoikeus (maavuokralaki 1966/258 maatalousmaan vuokraehdot) seuraavalta noin 100 m2 suuruiselta viljelypalstalta:

palstaviljelyalue
palsta nro

3. Voimassaoloaika
Tämä sopimus on voimassa viisi kasvukautta alkaen allekirjoituspäivästä ja päättyen xx.xx.xxxx.

4. Vuosivuokra
Vuosivuokra on yhdyskuntalautakunnan vuosittain palstaviljelyalueille vahvistama vuosivuokra ja se on maksettava vuosittain laskua vastaan. Vuoden 2017 vuokra on 19,26 euroa (arvonlisäveroton).

5. Muut ehdot
Palsta vuokrataan vain palstaviljelykäyttöön perunan, juuresten, vihannesten, yrttien, kukkien, marjojen ym. vastaavien viljelyyn.

Vuokraajan on viljeltävä palstaansa huolella ja pidettävä se kunnossa; vapaana rikkaruohoista, roskista ja kasvitaudeista. Palstalle ei saa pystyttää mitään rakennuksia, eikä palstalta saa kuljettaa pois maa-ainesta.

Mikäli vuokraaja lyö laimin vuokranmaksun tai palstan kunnossapidon, kaupungilla on oikeus irtisanoa vuokrasopimus ennen vuokra-ajan päättymistä.

Mikäli kaupunki ennalta arvaamattomasta syystä (kunnallistekninen rakentaminen tai muu vastaava toiminta) tarvitsee vuokra-alueen käyttöönsä ennen vuokra-ajan päättymistä, kaupunki voi irtisanoa vuokrasopimuksen. Tällöin kaupunki korvaa vuokra-alueella olevien istutusten arvon.

Mikäli alue vuokra-ajan päättymisen jälkeen osoitetaan samaan käyttöön, on vuokraajalla etuoikeus saada palsta edelleenkin käyttöönsä.

Vuokrasopimuksen päätyttyä vuokraaja poistaa istutukset ja siistii palstan.


Osoitteenmuutokset pyydetään pitämään eVarauspalvelussa ajantasalla tai ilmoittamaan ne mahdollisimman pian Oulu10-palveluun, Yhteystiedot Oulu10-palvelut ovat puh. 08 558 558 00 / oulu10@ouka.fi