Tervetuloa oululaisen lasten­kulttuurin yhteisille verkko­sivuille!

 

Lasten kulttuurikaupunki Oulun sivuilta löytyy tietoa käyntikohteista, toimijoista ja harrastusmahdollisuuksista – sekä viikonloppujen tapahtumapoiminnat. Oululaiset lastenkulttuuritoimijat lupaavat laadukasta lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun!

Viikko
50
la 16.12.

Toiveretki-näyttely

Näyttely avoinna Kiimingin Syke-talolla 8.12.–13.1. kirjaston aukioloaikojen mukaisesti

Näyttelyn työpaja- ja tarinamatkapäivä 
la 16.12. klo 10–13

Suomalais-arabialainen lastennäyttely avaa kaikki aistit! Näyttelyssä voi sukeltaa tarinoiden maailmaan: kuunnella aavikon ääniä, tunnustella aarrearkun luonnonmateriaaleja, tutkia peilikäytävällä tunteita ja toiveita sekä tarinoida itämaisella matolla… Lauantaina 16.12. klo 10–13 Toiveretki-kirjan tarinan siivittämät tarinamatkat opastavat kävijät näyttelyn maailmaan. Samalla voi pysähtyä Toivepaikka-työpajaan, jossa paperille saa luoda oman valaistavan toive- tai mielipaikkansa! Vapaa pääsy.

Toiveretki-näyttely FB / Toiveretki Valveen sivuilla

FB

Lasten kulttuurikaupunki Oulu Facebookissa

Ajankohtaista lastenkulttuuritietoa kootusti myös Facebookissa osoitteessa Facebook.com/lastenkulttuurioulu

Viikko
2
la 13.1.

Ookko nää tunturissa

Talvitapahtuma

Aika: klo 11–14
Paikka: Åströmin puisto
Vapaa pääsy

Koko perheen tapahtuma, joka tuo tunturitunnelmaa keskelle kaupunkia! Ookko nää tunturissa -tapahtumassa riittää talvista puuhaa: paikalla on puuharata sekä lumiveistosten tekopaikka, mukana menossa ovat niin porot ja huskyt kuin Syötteen maskotit Musti ja Lystikin.

Ookko nää tunturissa FB 

Oulu lupaa lapsille