Tervetuloa oululaisen lasten­kulttuurin yhteisille verkko­sivuille!

 

Lasten kulttuurikaupunki Oulun sivuilta löytyy tietoa käyntikohteista, toimijoista ja harrastusmahdollisuuksista – sekä viikonloppujen tapahtumapoiminnat. Oululaiset lastenkulttuuritoimijat lupaavat laadukasta lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun!

Viikko
21
pe 24.5.

Ti-Ti Nalle -konsertti

Lastenkonsertti

Aika: klo 18
Paikka: Haukiputaan Jatuli

Riemukkaassa suursuosikkien konsertissa mukana Riitta, Ti-Ti Nalle, Tau Nalle, Ti-Ri Vauva ja tyttönalle Trioli. Koko perheen konsertti kestää tunnin – esityksen lopuksi mahdollisuus halia nalleja.

Ti-Ti Nalle -konsertti, ActionShow

Viikko
22
su 2.6.

Lastenpihan avajaiset

Aika: klo 13–15
Paikka: Turkansaaren ulkomuseo
Vapaa pääsy

Turkansaaren ulkomuseon kesän alkua juhlistetaan lastenpihan avajaisilla! Vanha leikkimökki on remontoitu ja pihapiiriin on ilmestynyt puisia eläimiä, joita tenavat voivat kesän aikana hoitaa. Eläinkatraaseen kuuluu lampaita, possuja, kanoja, lehmä ja tietysti myös hevonen. Lastenpiha avataan lyhyellä juhlapuheella, nauhan leikkaamisella ja Ouluopiston Ritaharjun lapsikuoron laululla. Museoalue on avoinna klo 10–17, klo 12 Kansanlaulukirkko Turkansaaren kirkossa.

Turkansaaren ulkomuseo / Lastenpihan avajaistapahtuma

Viikko
23
to 6.6.

Kaikkien kesäfestari

Aika: HOX, torstai 6.6. klo 16–20
Paikka: Kuusisaari
Vapaa pääsy

Kesäloman ensimmäisenä torstaina Kuusisaaressa järjestetään uusi nuorten ja koko perheen tapahtuma! Kaikkien Kesäfestarin juuret ovat perinteisessä Tahkokankaan kesäjuhlassa, joka nyt siirtyy uuteen paikkaan ja laajenee kaikille avoimeksi tapahtumaksi. Tapahtumassa esiintyvät mm. Janna, Tuohimaa ja oululainen Eelis Saurio. Lastenmaassa perheen pienimmät voivat nauttia Liikkuvan Laulurepun esityksestä, poniratsastuksesta, kasvomaalauksesta ja onnenpyörästä.

Kaikkien Kesäfestari FB 

FB

Lasten kulttuurikaupunki Oulu Facebookissa

Ajankohtaista lastenkulttuuritietoa kootusti myös Facebookissa osoitteessa Facebook.com/lastenkulttuurioulu

Oulu lupaa lapsille