Tervetuloa oululaisen lasten­kulttuurin yhteisille verkko­sivuille!

 

Lasten kulttuurikaupunki Oulun sivuilta löytyy tietoa käyntikohteista, toimijoista ja harrastusmahdollisuuksista – sekä viikonloppujen tapahtumapoiminnat. Oululaiset lastenkulttuuritoimijat lupaavat laadukasta lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun!

Viikko
33

PERUTTU: Hevisaurus Meri Oulussa

Aika: to 16.8klo 16–18
Paikka: Meri Oulun Kesäteatteri 

Viiden dinosauruksen muodostama lasten suosikkiyhtye Hevisaurus tunnetaan riehakkaista keikoistaan, jotka villitsevät niin lapset kuin vanhemmat. Ouluun Saurukset tuo Meri Oulun Kesäteatteri – konsertti kuullaankin jo torstaina 16.8., mutta meno on taattua ja vauhdikasta!

Meri Oulun Kesäteatteri / Konsertti Kalevan tapahtumakalenterissa

Viikko
34
la 25.8.

Call Out Junior

-katutanssitapahtuma

Aika: klo 11–13
Paikka: Puolivälinkankaan nuorisotalo
Vapaa pääsy

Ammattitaitoiset tanssiohjaajat ja live-DJ tuovat katutanssin jamikulttuuria perheen pienemmille ja opettavat kaikille katutanssin tärkeintä olemusta: yhdessä tanssimista ja hauskanpitoa! Mitään ei tarvitse osata ennakkoon ja osallistua voi vaikka kyseiset lajit eivät kiinnostaisikaan – koko perheen voimin. Tapahtuma järjestetään sään salliessa nuorisotalon piha-alueella.

Call Out Suomi Instagram / Call Out Junior FB

Viikko
35
la 1.9.

Koiteli elää lapsille

Aika: klo 11–16
Paikka: Koitelinkoski, Kiiminki
Vapaa pääsy

Koiteli elää lapsille -perhefestari Koitelin luonnonkauniissa maisemissa! Luvassa on musiikkia, hauskaa yhdessäoloa koko perheelle sekä erilaisia aktiviteetteja liikunnan riemusta kirjallisuuden salaperäiseen maailmaan.

Koiteli elää lapsille FB

Viikko
36
su 9.9.

Tuttiorkesterin juhlakonsertit

Parasta lastenmusiikkia jo 30 vuotta!

Aika ja paikka: klo 13 Teatterikuoppa, klo 17 Valvesali

Iki-ihana Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri viettävät juhlavuottaan juhlakonserttien merkeissä! Tuttiorkesterin tavaramerkki on lumoavat musiikilliset tarinat sekä yhdessä laulamisen ja leikkimisen riemu – kaikenikäisille sopiva konserttielämys tempaa mukaansa niin pienet kuin isommatkin kuulijat.

Konsertit Valveen sivuilla 

FB

Lasten kulttuurikaupunki Oulu Facebookissa

Ajankohtaista lastenkulttuuritietoa kootusti myös Facebookissa osoitteessa Facebook.com/lastenkulttuurioulu

Oulu lupaa lapsille