Tervetuloa oululaisen lasten­kulttuurin yhteisille verkko­sivuille!

 

Lasten kulttuurikaupunki Oulun sivuilta löytyy tietoa käyntikohteista, toimijoista ja harrastusmahdollisuuksista – sekä viikonloppujen tapahtumapoiminnat. Oululaiset lastenkulttuuritoimijat lupaavat laadukasta lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun!

Viikko
13
pe 31.3. – su 2.4

Arktiset askeleet

Arktiset askeleet (30.3.–2.4.) on valtakunnallinen tanssitapahtuma, jossa eri tanssilajit kohtaavat. Tapahtuma alkaa to 30.3. oululaista tanssia esittelevällä Ookko nää Oulusta? -näytöksellä. Viikonloppuna pääroolissa on tanssikatselmus (OAMK:n Kaukovainion kampuksella), joka huipentuu sunnuntain loppunäytökseen ja palkitsemisiin.

Arktiset askeeleet

Viikko
14
su 9.4.

Liikkuvan Laulurepun konsertti

Aika: klo 14 ja 16
Paikka: Valvesali

Liikkuvan Laulurepun Erilaista elämää -konsertissa kuullaan upouusia lauluja – ja tavataan suloisia keijukaisia.

Liikkuva Laulureppu

Viikko
15
la 15.4.

Tähtisirkuspäivä

Aika: tarkentuu
Paikka: Oulun Tähtisirkus

Tähtisirkuspäivä on koko perheen iloinen ja sopivan jännittäväkin sirkustapahtuma, jossa pääsee katsomaan sirkusesitystä ja kokeilemaan itse ihan oikeita sirkusvälineitä.

Oulun Tähtisirkus

Viikko
16
la 22.4.

Unikudelmia -näyttelymaailma avautuu

Aika: klo 10
Paikka: kulttuuritalo Valve

Kevään Lumotut sanat -festivaalille (22.4.–16.7.) avautuu upouusi, elämyksellinen Unikudelmia-näyttelymaailma, joka vie kävijänsä matkalle suomalaisen kirjallisuuden uniin ja unelmiin! Festivaalin ja Unikudelmia-näyttelyn yhteisiä avajaisia juhlitaan monipuolisella ohjelmalla.

Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikot

Vappu
17
ma 1.5.

Vauhtipuiston Vappu

Aika: vappupäivä, ma 1.5.
Paikka: Hietasaaren Vauhtipuisto

Vappuhulinaa ja maagista ohjelmaa Hietasaaren Vauhtipuistossa! Taikurin lavashow klo 13 ja lähitaikuutta klo 14. Vauhtipuiston alueelle vapaa pääsy.

Vauhtipuisto

Oulu lupaa lapsille