Tervetuloa oululaisen lasten­kulttuurin yhteisille verkko­sivuille!

 

Lasten kulttuurikaupunki Oulun sivuilta löytyy tietoa käyntikohteista, toimijoista ja harrastusmahdollisuuksista – sekä viikonloppujen tapahtumapoiminnat. Oululaiset lastenkulttuuritoimijat lupaavat laadukasta lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun!

Viikko
33
la 17.8.

Vekkulit Vestarit

Aika: klo 10–17
Paikka: Vauhtipuisto
Alueelle vapaa pääsy

Vauhtipuisto on lasten oma huvipuisto, jossa myös aikuiset viihtyvät! Vauhtipuiston Vekkulit Vestarit -tapahtumassa esiintyy Taikuri Roope (klo 11 ja 15), joka myös tekee elänilmapalloja lapsille. Tapahtuma tuo paikalle myös näytteilleasettajia, jotka tarjoavat erilaisia palveluita lapsiperheille sekä monipuolisia tuotteita lapsille. 

Vekkulit Vestarit FB / Vauhtipuisto

Viikko
34
24.–25.8.

Muinaistulien yö

HOX! Tapahtuma on täyteen varattu. Toinen Muinaistulien yö järjestetään 31.8.1.9.

Muinaistulien yötä vietetään Kierikkikeskuksen kivikauden kylässä Iijoen varrella taas elokuun lopulla! Tule yöpymään omassa makuupussissasi kylän asumuksissa ja koe syksyisen yön ja roihuavan nuotion luoma mystinen tunnelma. Illan hämärtyessä sytytetään suuri kokko kivikauden kylän hiekkarannalle, ja kivikauden opas on paikalla kylässä koko yön.

Kierikkikeskus / Muinaistulien yö FB

Viikko
35
la 31.8.

Koiteli elää lapsille

Aika: klo 11–16
Paikka: Koitelinkoski, Kiiminki
Vapaa pääsy

Koiteli elää lapsille -perhefestari Koitelin luonnonkauniissa maisemissa! Luvassa on musiikkia, hauskaa yhdessäoloa koko perheelle sekä erilaisia toimintapisteitä, uutuutena sirkustaide -ohjelmanumero. Musiikista vastaavat Pikku Kakkosesta tuttu Kikattava Kakkiainen sekä lempeä parivaljakko Mamma ja Mesikämmen. Päivän aikana esiintyy myös taikuri Elias Qvist.

Koiteli Elää ry FB

Viikko
35
la 31.8.

Lastenjuhlat Hollihaassa

HOX! Tapahtuma on siirtynyt järjestettäväksi lauantaina 31.8.

Aika: la 31.8. klo 12–15
Paikka: Hollihaan puisto
Vapaa pääsy

Oulun Nuorten Kotkien järjestämä Lastenjuhlat-tapahtuma on kaikille avoin – tervetuloa mukaan seikkailemaan yhdessä lasten kanssa! Lisätietoa tapahtumasta järjestäjän sivuilta viimeistään elokuussa.

Oulun Nuoret Kotkat

Viikko
36
su 8.9.

Turkansaaren syysmarkkinat

Aika: klo 10–16
Paikka: Turkansaaren ulkomuseo
Vapaa pääsy

Turkansaaren ulkomuseon perinteisissä syysmyyjäisissä on myytävänä monenlaista syksyn satoa sekä käsitöitä! Lapsille on ohjelmassa entisajan elämänmenon aistimisen lisäksi mm. ongintaa. Markkinatunnelmaa luovat musiikkiesitykset: Pelimannituokio (klo 12) sekä Oulu se soi -konsertti (klo 14).

Turkansaaren ulkomuseo / Turkansaaren syysmarkkinat FB

FB

Lasten kulttuurikaupunki Oulu Facebookissa

Ajankohtaista lastenkulttuuritietoa kootusti myös Facebookissa osoitteessa Facebook.com/lastenkulttuurioulu

Oulu lupaa lapsille