Tervetuloa oululaisen lasten­kulttuurin yhteisille verkko­sivuille!

 

Lasten kulttuurikaupunki Oulun sivuilta löytyy tietoa käyntikohteista, toimijoista ja harrastusmahdollisuuksista – sekä viikonloppujen tapahtumapoiminnat. Oululaiset lastenkulttuuritoimijat lupaavat laadukasta lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun!

Viikko
34
su 27.8.

Lauletaan yhdessä -puistopiknik

Kuuskan paluu – sunnuntai

Aika: klo 14
Paikka: Kuusisaari

Kuusisaaren tapahtumapuiston avajaisviikonlopun sunnuntaina Oulu Sinfonia kutsuu kaikenikäiset oululaiset suureen yhteislaulukonserttiin! Kaikille avoimessa yhteislaulupiknikissä lauletaan tuttuja lauluja eri vuosikymmeniltä sinfoniaorkesterin säestyksellä. Portit avautuvat klo 13, yhteislaulu alkaa klo 14. Vapaa pääsy.

Kuuskan paluu FB

Viikko
35
la 2.9.

Koiteli elää lapsille

Aika: klo 11–14
Paikka: Koiteli, Kiiminki

Koiteli elää lapsille -perhefestari tarjoaa musiikkia, erilaisia aktiviteetteja ja hauskaa yhdessäoloa koko perheelle! Koitelin kauniissa maisemissa esiintyy mm. Siina ja Taikaradio -duo, ja lapsia laulattaa aiemmiltakin vuosilta tuttu Mamma ja Mesikämmen. Paikalla myös kirjastoauto Onneli. Vapaa pääsy.

Koiteli elää ry / Koiteli elää lapsille FB

Viikko
36
la 9.9.

Hollihaan avajaiset

Aika: klo 14–16
Paikka: Hollihaan puisto

Hollihaan puiston peruskorjaus valmistuu, ja avajaisia juhlitaan syyskuussa! Käyttöön avautuvat mm. leikkipuisto ja liikennepuisto. Koko perheen avajaisjuhlissa on luvassa toimintaa parkour- ja skeittipaikoilla, keppihevostelua ja paljon muuta! Juhlatunnelmaa tahdittaa Liikkuva Laulureppu.

Hollihaan puisto / Hollihaan avajaiset FB 

Oulu lupaa lapsille