Tervetuloa oululaisen lasten­kulttuurin yhteisille verkko­sivuille!

 

Lasten kulttuurikaupunki Oulun sivuilta löytyy tietoa käyntikohteista, toimijoista ja harrastusmahdollisuuksista – sekä viikonloppujen tapahtumapoiminnat. Oululaiset lastenkulttuuritoimijat lupaavat laadukasta lastenkulttuuria jokaiseen viikonloppuun!

Viikko
25
pe 21.6. – la 22.6.

Turkansaaren juhannus

Aika: alk. pe klo 16
Paikka: Turkansaaren ulkomuseo

Huippusuosittu koko perheen maalaisjuhannusjuhla!

Perjantain juhannusiltamissa (klo 16–22) on ohjelmaa kaiken ikäisille: lastenohjelmaa ja juhannustanssia. Myös juhannuskokko, tervanvalmistusta tynnyrissä ja maukasta syötävää.

Juhannuspäivän teemana on terva. Tervatonttu Toivo esittelee lapsille tervan tarinan (klo 13 ja 15), ja perinteinen tervahauta sytytetään iltapäivällä (klo 14). Ohjelmaa siivittää kansanmusiikki.

Turkansaaren ulkomuseo / Turkansaaren juhannus

Viikko
26
la 29.6.

Henkilö V ja Harakka Vinsentti Sirkuksessa

Teatteri Tien esitys

Aika: klo 13–14
Paikka: Tähtitornin kahvilan edusta, Linnasaari
Vapaa pääsy

Merkillinen, salaperäinen rikosten sarja on alkanut Henkilö V:n ja Harakka Vinsentin kotikaupungissa Hömpstadissa. Kuka varasti kaupunginjohtajan kellon ja rouva Pykäläisen pöytähopeat? Kuka auttaa Miss Niagaran alas trapetsilta? Oulun Päivien esitys, kesto 1 h, ikäsuositus: yli 5-v.

Henkilö V ja Harakka Vinsentti Sirkuksessa

Viikko
27
la 6.7.

Lastenlaulukatu 10 vuotta

Aika: klo 11–17
Paikka: Rotuaari
Vapaa pääsy

Koko perheen lastenmusiikin katusoittotapahtuma viettää kymppisynttäreitä! Oululaiset lastenmusiikkikokoonpanot soittavat Rotuaarin varrella ja aukiolla klo 11–13 sekä 15–17. Klo 14–15 kaikki ryhmät vuorollaan esiintyvät Rotuaarin lavalla yhteiskonsertissa. Katusoittoansiot ja yrityslahjoitukset menevät tuttuun tapaan hyväntekäväisyyteen.

Lastenlaulukatu FB

FB

Lasten kulttuurikaupunki Oulu Facebookissa

Ajankohtaista lastenkulttuuritietoa kootusti myös Facebookissa osoitteessa Facebook.com/lastenkulttuurioulu

Oulu lupaa lapsille