Tietoa meistä

Oulu lupaa lapsille

Lasten kulttuurikaupunki Oulu kokoaa verkossa ja Facebookissa kaupungin laajaa lastenkulttuuritarjontaa yhteisen merkin alle. Pääasiallinen kohderyhmämme on alle kouluikäiset ja alakouluikäiset lapset perheineen. Näiltä verkkosivuilta löydät tapahtumapoimintojen lisäksi vinkkejä oululaisista lastenkulttuurin käyntikohteista, toimijoista ja taiteen ja kulttuurin harrastusmahdollisuuksista. 

Lasten kulttuurikaupunki Oulu -kokonaisuutta koordinoidaan Oulun lastenkulttuurikeskuksessa, kulttuuritalo Valveella.

Haluatko mukaan?


Tarjonnan kirjo on laaja, mutta mukaan mahtuu – kanssamme ovat tervetulleilta viestimään kaikki lastenkulttuuria Oulussa tuottavat toimijat! Yhteydenottokanavat ja lisää tietoa asiasta löydät tältä sivulta.

Lasten kulttuu­ri­kaupunki Oulu on yhteis­vies­tin­tä­ko­ko­naisuus

Oletko järjes­tämässä lasten­kult­tuuriin liittyvän tapahtuman tai toimintaa Oulussa? Kerro siitä meille, niin me kerromme muille!

Voit toimittaa meille tietoa tapahtumastasi heti kun suunnitelmat ovat varmistuneet, niin pystymme tiedottamaan siitä kanavissamme mahdollisimman kattavasti. Esimerkiksi Facebook-sivumme tavoittaa hyvin oululaisia lapsiperheitä! Facebookiin lisätyt tapahtumat kiinnitämme näkymään myös Lasten kulttuurikaupunki Oulun Facebookin tapahtumakalenterissa, jolloin ne näkyvät kaikille sivulla kävijöille. Lisääthän tapahtumasi myös Oulun tapahtumakalenteriin, joka on kaikille käyttäjille avoin – hyödynnämme kalenterin sisältöjä tiedotuksessamme ja poimimme lastenkulttuurisisältöjä kalenterista myös tälle sivulle.

Voit olla meihin yhteydessä Facebook-sivumme kautta. Puuttuuko sivuilta jotain? Haluatko mukaan? Vinkkaa linkeistä, siisteistä jutuista, kysy tai kommentoi! Kiitos yhteydenotostasi jo etukäteen. Jos haluat, että palaamme asiaan, jätäthän yhteystietosi. Kiitos!

Logomme ovat käytössäsi

Voit käyttää kaikessa oululaiseen lastenkulttuuriin liittyvässä toiminnassa Lasten kulttuurikaupunki Oulun logoa (latauslinkit ja ohjeet alla) sekä #lastenkulttuurioulu -tunnusta.

Lasten kulttuurikaupunki Oulun mainos syksyisellä kadulla

Lasten kulttuu­ri­kaupunki Oulun logo

  • Logosta on olemassa perusversio ja www-osoitteellinen versio (jonka minimikäyttökoko on 25 mm) sekä englanninkielinen versio.
  • Logo esiintyy aina valkoisessa ympyrässä. Sen käyttö kuvan tai minkä tahansa värin päällä on helppoa.
  • Logoa voi käyttää suorassa tai 10 asteen kulmassa.
  • Logoista on myös mustavalkoiset versiot käytettäviksi mustavalkoisissa materiaaleissa.


 

Sanataidetapahtuma kulttuuritalo Valveella