Ajankohtaista

< Takaisin

Pakkahuoneenkadun peruskorjaustyöt alkavat 7.5.

Keskustan katujen peruskorjaustyöt alkavat Pakkahuoneenkadulla.

Valmistelevat työt Pakkahuoneenkadulla aloitetaan maanantaina 7.5.  ja moottoriajoneuvoliikenne  suljetaan väliltä Torikatu – Kirkkokatu. Kyseisellä korttelivälillä uusitaan jätevesiviemäri, vesijohto ja hulevesiviemäri, lisäksi kadun pintarakenne uusitaan. Työt aiheuttavat liikennehaittaa Torikadulla, Kirkkokadulla ja Pakkahuoneenkadulla.

Pakkahuoneenkadun välin Torikatu-Kirkkokatu rakennekerrokset ja pintarakenteet uusitaan kokonaisuudessaan ”seinälinjasta seinälinjaan”. Samassa yhteydessä uusitaan kadun alle rakennettua kunnallistekniikka: vesijohto, jätevesiviemäri, hulevesiviemäri, kaukolämpö sekä sähkö- ja tietoliikenneverkostot. Työt valmistuvat kaikkien töiden osalta elokuun loppuun mennessä.

Rakennustyömaa aidataan suoja-aidoilla ja aluetta muutetaan työn etenemisen mukaisesti vaiheittain. Kevyen liikenteen kulku ja huoltoliikenne järjestetään työmaa-alueella koko työmaan ajaksi. Alueella sijaitsevat liikkeet toimivat normaalisti ja pääsy niihin varmistetaan koko työmaan ajan. Rakennustyön seurauksena alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja, jotka aiheuttavat liikennehäiriöitä. Töitä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa klo 6.00- 22.00 välisenä aikana.

Töiden tilaajina ovat yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut sekä Oulun Vesi ja pääurakoitsijana on Oulun tekninen liikelaitos. Teknisten verkostojen omistajat uusivat omia tietoliikenne-, sähkö- ja kaukolämpöverkostojaan katurakennusurakan yhteydessä. Lisäksi kiinteistöt voivat teettää heille kuuluvia töitä katurakennusurakan aikana.

 

Lisätietoja:
rakennuttaminen: Sami Hietakangas, p. 044 7032111 Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut
rakennuttaminen: Antti Hekkala, p. 044 7033832 Oulun Vesi
suunnittelu: Jukka Aitto-oja, p. 044 703 2120 Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut
rakentaminen: Pasi Nikula, p. 044 703 2284 Oulun tekninen liikelaitos

Jakolinkki