Toiminta - Oulun tekninen liikelaitos - Oulun kaupunki

Toiminnan esittely Toiminnan esittely

Oulun tekninen liikelaitos on johtokunnan alaisuudessa toimiva Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa pääasiassa Oulun kaupungille ympäristön ylläpito-, maarakennus-, kiinteistö- ja logistiikkapalveluita. Liikevaihto vuonna 2015 on noin 60,5 milj. euroa. Keskimääräinen vakinaisten työntekijöiden määrä vuonna 2015 on noin 479 henkilöä.

Oulun tekninen liikelaitos on vastuullinen toimija. Vastuullisuus näkyy jokapäiväisessä työssä ja toiminnassa. Se on taloudellista vastuunottoa, henkilöstöstä ja ympäristöstä huolehtimista sekä kaupunkilaisten hyvinvoinnin edistämistä.
 

Visio

Olemme asiakkaillemme luotettavin kumppani ja kokonaistaloudellisesti edullisin palveluntuottaja ympäristön ylläpitopalveluissa sekä maarakennus-, kiinteistö- ja logistiikkapalveluissa.
 

Toiminta-ajatus

Tuotamme ympäristön ylläpitopalveluita sekä maarakennus-, kiinteistö- ja logistiikkapalveluita Oulun kaupungille. Moniosaavan henkilöstön avulla reagoimme nopeasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Tuottamamme palvelut hyödyttävät kokonaistaloudellisesti koko kaupunkikonsernia.
 

Organisaatio

Päättävä luottamushenkilöelin on Oulun teknisen liikelaitoksen johtokunta. Kaupungin organisaatiossa Oulun tekninen liikelaitos sijoittuu Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelualueeseen apulaiskaupunginjohtaja Matti Matinheikin vastuualueelle.

Oulun teknisen liikelaitoksen johto

Johtaja Johan Alatalo

Ympäristön ylläpitopalvelut, yksikön päällikkö Heikki Tuomaala

Maarakennuspalvelut, yksikön päällikkö Esa Partanen

Kiinteistöpalvelut, yksikön päällikkö Hannu Pekkala

Logistiikkapalvelut, yksikön päällikkö Olavi Kallunki

Konepalvelut, vs. yksikön päällikkö Kimmo Leskinen

Tukipalvelut:

Talouspäällikkö Petri Toppi
- työsuojelupäällikkö (ovo)

Tarjouslaskenta, hankinnat ja kehittäminen
Kehityspäällikkö Risto Mattila

Vuosikertomukset Vuosikertomukset

Vuosikertomus 2016

Vuosikertomus 2015

Vuosikertomus 2014

Vuosikertomus 2013

Vuosikertomus 2012

Vuosikertomus 2011

Vuosikertomus 2010

Vuosikertomus 2009

Vuosikertomus 2008