In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Päiväkodit Päiväkodit

Kuvassa tyttö ja poika leikkimässä.
 

Oulun kaupungissa on kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja. Päivähoito voi olla joko koko- tai osa-päiväistä tai vuorohoitoa. Päiväkodeissa on myös esiopetusryhmiä.

Päiväkotien lapsiryhmät voivat olla alle 3-vuotiaiden ryhmiä, 3–6-vuotiaiden ryhmiä, sisarusryhmiä (1–6-vuotiaat) ja 6-vuotiaiden esiopetusryhmiä.

Päiväkodit ovat avoinna tavallisimmin klo 6.30–17.00, mutta kaupungissa toimii myös ilta- ja yö- sekä viikonloppuhoitoa tarjoavia päiväkoteja.

Varhaiskasvatuksen yksiköt (päiväkodit, ryhmäperhepäiväkodit) jakautuvat neljälle maantieteelliselle alueelle seuraavasti:

Pohjoiseen alueeseen kuuluvat:

Ahvenojan, Haukiputaan, Herukan, Kuivasjäven, Kuivasrannan, Rajakylän, Länsi-Patelan, Pateniemen, Ritaharjun ja Teknologiakylän kaupunginosien päiväkodit ja ryhmäperhepäiväkodit.

Itäiseen alueeseen kuuluvat:

Haapalehdon, Heikinharjun, Hintan, Hiukkavaaran, Kiimingin, Korvensuoran, Talvikankaan, Hönttämäen, Ylikiimingin, Yli-Iin, Myllyojan, Saarelan ja Talvikankaan kaupunginosien päiväkodit ja ryhmäperhepäiväkodit.

Eteläiseen alueeseen kuuluvat:

Kaukovainion, Heikkilänkankaan, Iinatin, Kaakkurin, Maikkulan, Oulunsalon, Knuutilankankaan, Lämsänjärven, Metsokankaan, Kontinkankaan ja Oulun Kiviniemen kaupunginosien päiväkodit ja ryhmäperhepäiväkodit.

Keskiseen alueeseen kuuluvat Keskustan, Höyhtyän, Kaijonharjun, Tuiran, Kastellin, Koskelan, Linnanmaan, Lintulan, Värtön, Toppilan, Mäntylän, Myllytullin, Heinäpään, Puolivälinkankaan, Pyykösjärven, Syynimaan, Taskilan ja Raksilan kaupunginosien päiväkodit ja ryhmäperhepäiväkodit.
 

Kysyttävää päivähoidosta?

  • Käyntiosoite work Taka-Lyötyn katu 4, 1. krs, Oulu
  • Puhelin work 08 558 45300
  • Sähköposti
  • Aukioloajat Puhelinpäivystys
    klo 9–15
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Katso myös: