Yksityisten päiväkotien hinnat

Oulun kaupunki tukee asiakasperheitä yksityisen päiväkodin maksuissa tarjoten palvelusetelin. 

1.3.2024 alkaen palvelusetelin arvo kokoaikaisessa varhaiskasvatuksessa yksityisissä päiväkodeissa on alle 3-vuotiaille 1641 €/kk ja yli 3-vuotiaille 965€/kk.  Perheelle myönnettävän palvelusetelin arvo määräytyy perheen koon ja perheen bruttotulojen mukaisesti. 

Perheen maksama omavastuuosuus, eli asiakasmaksu, on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa eli 0-295 €/kk  ja lisäksi mahdollinen päiväkodin perimä lisämaksu. Lisämaksua voi syntyä, jos varhaiskasvatuspaikan hinta on suurempi kuin palvelusetelin arvo. Päiväkoti laskuttaa perhettä omavastuuosuudesta.

Alla olevista valikoista löydät yksityiset päiväkodit, varhaiskasvatuspaikkojen hinnat, sekä päiväkotien perimät alimmat ja korkeimmat asiakasmaksut.

Alle 3-vuotiaiden kokoaikaisen varhaiskasvatuspaikan hinta

Yli 3-vuotiaiden kokoaikaisen varhaiskasvatuspaikan hinta

Tulorajat

Hinnat 1.8.2024 alkaen

Perheen maksama omavastuuosuus, eli asiakasmaksu, on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa eli 0-311 €/kk  ja mahdollinen päiväkodin perimä lisämaksu. Lisämaksua voi syntyä, jos varhaiskasvatuspaikan hinta on suurempi kuin palvelusetelin arvo. Päiväkoti laskuttaa perhettä omavastuuosuudesta.

Alla olevista valikoista löydät yksityiset päiväkodit, varhaiskasvatuspaikkojen hinnat, sekä päiväkotien perimät alimmat ja korkeimmat asiakasmaksut 1.8.2024 alkaen.

Alle 3-vuotiaiden kokoaikaisen varhaiskasvatuspaikan hinta

Yli 3-vuotiaiden kokoaikaisen varhaiskasvatuspaikan hinta

Tulorajat 1.8.2024 alkaen