Pääkuva
Trapetsitaiteilija esiintyy Kuopion satamassa.

KUDOS-webinaari: Digitaalinen tapahtumamarkkinointi & -viestintä 27.3.2024 klo 9–11

11.03.2024

Tule mukaan KUDOS-projektin maaliskuun webinaariin, joka keskittyy digitaaliseen tapahtumamarkkinointiin ja sen erityispiirteisiin. Kouluttajana markkinointitoimisto Kuulu Oy:n operatiivinen johtaja Mari Kellokumpu, joka on digimarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän rautainen ammattilainen. Ilmoittaudu mukaan webinaariin tästä linkistä.

Webinaarissa käydään läpi tapahtuman markkinointistrategian suunnittelua ja pureudutaan tapahtumamarkkinoinnin oleellisiin kysymyksiin: missä, miten, miksi ja kenelle? Webinaari esittelee suunnittelun ”best practices” ja antaa mukaan konkreettisia työkaluja. 

_ _ _ _ _ _

Mari Kellokumpu on digimarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka on työskennellyt niin mediassa, kulttuuri- ja matkailualalla kuin elämystuotantojen parissa julkisella sekä yksityiseltä sektorilta. Hän on valmistunut taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta pääaineena mediatiede. Lisäksi hän on opiskellut muun muassa Design Managementia ja palvelumuotoilua, markkinointia sekä johtamista. Markkinointitoimisto Kuulu Oy:ssä hän toimii operatiivisena johtajana vastaten erilaisten yritysten strategiasuunnittelusta, digitaalisesta palvelumuotoilusta sekä toimii digimarkkinoinnin kouluttajana. Marin koulutusreferenssejä ovat mm. Saranen, MIF, Grow+, NordicMarketing, Kiinteistöliitto, SAMK, Pohjola Vakuutus sekä Iisalmen kaupunki.

_ _ _ _ _ _

KUDOS-projekti on Oulun, Jyväskylän, Kuopion ja Lahden kaupunkien yhteiskehittämisen toimintamalli, jonka tavoitteena on vahvistaa kuntien kulttuuritoiminnan digikyvykkyyttä. Rakennamme osaamisverkostoa ja jaamme tietoa sekä toteutamme kuntien kulttuuritoiminnan haasteisiin vastaavia, kulttuurin digitalisaation ketteriä kokeiluja kuntien välisinä yhteisprojekteina.  KUDOS-projekti toteutetaan 1.1.2023 – 31.12.2024 ja sitä rahoittavat Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Oulun, Kuopion, Jyväskylän ja Lahden kaupungit. Hanke on Euroopan unionin rahoittama – Next Generation EU.