Pääkuva
DJ soittaa Hollihaan Puistopiknikissä.

KUDOS-webinaari: Pienten tapahtumien lupa-asiointi – digitaalisia ratkaisuja luvituksen helpottamiseksi 23.1.

12.01.2024

Tule mukaan KUDOS-projektin tammikuun webinaariin, joka keskittyy pienten tapahtumien lupa-asiointiin. Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä

Webinaarissa esitellään Oulun kaupungin Tapahtumaystävällinen Oulu -suunnittelutyötä, ja siihen liittyvä selvitys pienten tapahtumien luvituksen helpottamisesta digitaalisilla ratkaisuilla. Selvityksen tavoitteena on ollut vastata kysymykseen “Onko pientapahtuman lupaprosessin vaiheita mahdollista yksinkertaistaa digitalisaatiota hyödyntäen?” sekä tarjota konkreettisia keinoja sujuvan ja helpon lupa-asioinnin ja tapahtumajärjestämisen edistämiseksi niin tapahtumajärjestäjän kuin kaupungin näkökulmasta. Lisäksi webinaarissa esitellään Työ- ja elinkeinoministeriön Luvat ja valvonta -palvelun tapahtumajärjestämisen palveluita asiakashyötyjen ja viranomaisten lupapalvelujen sujuvoittamisen näkökulmasta.

Webinaarin ohjelma

Tapahtumaystävällinen Oulu -suunnittelutyö
Tuottaja Janita Jämsen, Oulun kaupungin tapahtumapalvelut

Pienten tapahtumien lupa-asiointi – digitaalisia ratkaisuja luvituksen helpottamiseksi -selvitystyön tulokset
Joonatan Hamari, suunnittelija

Tapahtumajärjestäjän lupapalvelut yhdestä luukusta - avain onnistuneisiin ja turvallisiin tapahtumiin 
Luvat ja valvonta -palvelun tiimi

Q&A

_ _ _ _ _ _

KUDOS-projekti on Oulun, Jyväskylän, Kuopion ja Lahden kaupunkien yhteiskehittämisen toimintamalli, jonka tavoitteena on vahvistaa kuntien kulttuuritoiminnan digikyvykkyyttä. Rakennamme osaamisverkostoa ja jaamme tietoa sekä toteutamme kuntien kulttuuritoiminnan haasteisiin vastaavia, kulttuurin digitalisaation ketteriä kokeiluja kuntien välisinä yhteisprojekteina.  KUDOS-projekti toteutetaan 1.1.2023 – 31.12.2024 ja sitä rahoittavat Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Oulun, Kuopion, Jyväskylän ja Lahden kaupungit. Hanke on Euroopan unionin rahoittama – Next Generation EU.