Pääkuva

KUDOS-webinaari: Teattereiden tekninen ja tuotannon suunnittelu – digitaalisia ratkaisuja 22.2. klo 9–10:30

14.02.2024

Tule mukaan KUDOS-projektin helmikuun webinaariin, joka keskittyy digitalisaation mahdollisuuksiin teattereiden ja näyttämöiden kiertävien esitysten suunnittelussa. Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä.  

Webinaari kokoaa yhteen kolme ajankohtaista näkökulmaa. Webinaarissa esitellään tuloksia Oulun, Lahden, Kuopion ja Jyväskylän teattereiden KUDOS-projektin selvityksestä teattereiden vierailuesitysten suunnittelun helpottamiseksi, kuullaan Tanssin talon kertomana vastaanottavan teatterin ja vierailevien tuotantojen teknis-tuotannollisesta adaptaatiosta, ja tutustutaan esityksen suunnittelu- ja harjoittelualusta Stagatoon.

Webinaarin ohjelma

Teattereiden virtuaalinen tuotannonsuunnittelu -selvitystyön tulokset
Keijo Koli, Musketeer Oy

Vastaanottavan teatterin ja vierailevien tuotantojen teknis-tuotannollinen adaptaatio, case Tanssin talo 
Petteri Laukkanen, tekninen päällikkö, Tanssin talo 

Stagato – esityksen suunnittelu- ja harjoittelualusta taiteelliselle työryhmälle
Markus Pyhältö, Agency North Oy

Q&A

_ _ _ _ _ _

KUDOS-projekti on Oulun, Jyväskylän, Kuopion ja Lahden kaupunkien yhteiskehittämisen toimintamalli, jonka tavoitteena on vahvistaa kuntien kulttuuritoiminnan digikyvykkyyttä. Rakennamme osaamisverkostoa ja jaamme tietoa sekä toteutamme kuntien kulttuuritoiminnan haasteisiin vastaavia, kulttuurin digitalisaation ketteriä kokeiluja kuntien välisinä yhteisprojekteina.  KUDOS-projekti toteutetaan 1.1.2023 – 31.12.2024 ja sitä rahoittavat Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Oulun, Kuopion, Jyväskylän ja Lahden kaupungit. Hanke on Euroopan unionin rahoittama – Next Generation EU.