KUDOS-webinaari: Digitaalinen tapahtumamarkkinointi & -viestintä 27.3. klo 9–11

Trapetsitaiteilija esiintyy Kuopion satamassa.

Tule mukaan KUDOS-projektin maaliskuun webinaariin, joka keskittyy digitaaliseen tapahtumamarkkinointiin ja sen erityispiirteisiin. Puhujana markkinointitoimisto Kuulu Oy:n operatiivinen johtaja Mari Kellokumpu, joka on digimarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän rautainen ammattilainen. Ilmoittaudu mukaan webinaariin tästä linkistä.

Webinaarissa käydään läpi tapahtuman markkinointistrategian suunnittelua ja pureudutaan tapahtumamarkkinoinnin oleellisiin kysymyksiin: missä, miten, miksi ja kenelle? Webinaari esittelee suunnittelun ”best practices” ja antaa mukaan konkreettisia työkaluja. 

----

Mari Kellokumpu on digimarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka on työskennellyt niin mediassa, kulttuuri- ja matkailualalla kuin elämystuotantojen parissa julkisella sekä yksityiseltä sektorilta. Hän on valmistunut taiteen maisteriksi Lapin yliopistosta pääaineena mediatiede. Lisäksi hän on opiskellut muun muassa Design Managementia ja palvelumuotoilua, markkinointia sekä johtamista. Markkinointitoimisto Kuulu Oy:ssä hän toimii operatiivisena johtajana vastaten erilaisten yritysten strategiasuunnittelusta, digitaalisesta palvelumuotoilusta sekä toimii digimarkkinoinnin kouluttajana. Marin koulutusreferenssejä ovat mm. Saranen, MIF, Grow+, NordicMarketing, Kiinteistöliitto, SAMK, Pohjola Vakuutus sekä Iisalmen kaupunki.

Webinaarin tallenne

KUDOS-webinaari: Digitaalinen tapahtumamarkkinointi & -viestintä 27.3.2024 tallenne