Urheili­joiden terveys­tar­kastukset ja lihasta­sa­pai­no­kar­toitukset alkavat

03.10.2023

OSUA:n opiskelijoiden terveystarkastukset ja lihastasapainokartoitukset alkavat. Tarkastus ja kartoitus ovat tarkoitettu erityisesti uusille aloittaville urheilija-opiskelijoille (tai niille joilta tarkastus on jäänyt esim. ensimmäisenä vuonna väliin tai niille joilla tuntuu olevan tarvetta uusintatarkastukseen). Terveystarkastus ja lihastasapainokartoitus ovat maksuttomia.

Terveystarkastukseen tarvitaan kaksi käyntiä. Urheilijat varaavat ensin laboratorioajan ODL-liikuntaklinikalta (puh. 08 313 2154). Varsinaiseen lääkärintarkastukseen varataan aika myöhemmin. Urheilijoiden tulisi palauttaa jo laboratoriokäynnin yhteydessä terveystarkastuksen esitietolomake.

Lihastasapainokartoituskäynti ja voimamittaukset on myös tarkoitettu erityisesti uusille urheilija-opiskelijoille, ja niille, jotka eivät ole jostain syystä mittauksissa akatemiauransa aikana käyneet tai niille, jotka tarvitsevat erityistä seurantaa lihastasapainon suhteen. Kartoitus ja mittaukset suoritetaan ODL liikuntaklinikalla, jonne urheilija suorittaa ajanvarauksen itse numerosta: 08 3132154. Käyntiin tulee varata aikaa noin 80min. Testeissä tulee olla liikuntavarustus mukana (myös kengät). Tule testiin vain terveenä.

Terveystarkastuksen ja lihastasapainokartoituksen suorittaa: ODL Liikuntaklinikka, Albertinkatu 18 A, 90100 Oulu puh. 08 313 2154. Lisätietoa urheilijan terveystarkastuksesta ja lihastasapainokartoituksesta löydät tästä. Terveystarkastuksen ja lihastasapainokartoituksen tietoja käytetään tutkimustarkoitukseen. Lue seuraavat tiedotteet ennen käyntiäsi. Tutkittavan tiedote ja vanhempien informointilomake.

Lisätietoa