Oulun kaupungin ajankohtaiset uutiset

< Takaisin

Tukea eron jälkeiseen vanhemmuuteen – syksyn vertaistukiryhmään voi nyt ilmoittautua

Miten tuen lasta eron jälkeen?
 
Vanhemman neuvo® -vertaistukiryhmä auttaa vanhemmuudessa eron jälkeen. Seuraava ryhmä kokoontuu ensi syksynä keskiviikkoisin 25.9 –20.11.2019 klo 16.15–18.45 Osoitteessa Puusepänkatu 4, 90130 Oulu. Ilmoittautuminen ryhmään on nyt alkanut.
 
Vanhemman neuvo® on kahdeksan kertaa kokoontuva ammatillisesti ohjattu ryhmä, jossa voi jakaa kokemuksiaan eron jälkeisestä vanhemmuudesta ja sen haasteista, etsiä uusia toimintatapoja sekä pohtia sitä, miten vanhempien yhteistyö toimii ja miltä se lapsista näyttää. Ryhmän työskentelyssä keskitytään oman ja yhteisen vanhemmuuden jatkumiseen eron jälkeen.
 
Ryhmä toteutetaan Oulun kaupungin ja Oulun ensi- ja turvakodin yhteistyönä. Vetäjinä toimivat Tarja Linnanmäki Oulun kaupungin perhepalveluista ja Sirpa Huotari ensi- ja turvakodilta.
 
Ryhmänohjaajat haastattelevat kaikki ryhmään tulijat ennen ryhmän alkua. Ota yhteyttä niin kerromme ryhmän toiminnasta enemmän ja voit kertoa omasta elämäntilanteestasi. Samaan ryhmään voi osallistua vain toinen vanhemmista. 
 
Kesälomien aikana voit ilmoittautua ryhmään sähköpostilla osoitteeseen tarja.linnanmaki(at)ouka.fi tai sirpa.huotari(at)oetk.fi. Otamme yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi viimeistään elokuussa. 
 
Ryhmä on maksuton. 
 
Yhteystiedot:
  • Tarja Linnanmäki p. 044 703 6249, Oulun kaupunki, Kontinkankaan hyvinvointikeskus, perheneuvonta, tarja.linnanmaki(at)ouka.fi, lomalla 27.6.–6.8.
  • Sirpa Huotari p.040 159 1170, Oulun ensi- ja turvakoti ry, Ero lapsiperheessä- yksikkö, sirpa.huotari(at)oetk.fi, lomalla 21.6.–29.7

Jakolinkki