Tietoliikennepalvelut

Tarjoamme asiakkaidemme toimipisteisiin toimintavarmat ja tietoturvalliset tietoliikennepalvelut. Suunnittelemme asiakkaidemme tarpeen täyttävän tietoliikenneratkaisun yhdessä kumppaneidemme kanssa. 

Toimipisteen liittymä toimitetaan halutulla liittymänopeudella ja palvelutasolla asiakkaan toimipisteeseen saatavilla olevaa siirtomediaa (valokuitu tai kuparikaapeli) hyödyntäen. Toimipisteissä, joissa ei ole tarvittavaa kupari- tai valokuitukaapelointia kiinteän toimipisteliittymän toteuttamiseen (esimerkiksi rakennustyömaat), tarvittava tietoliikenneyhteys Oulun kaupungin verkkoon voidaan toteuttaa mobiililiittymän avulla. Kriittisten toimipisteiden toimintaan voidaan lisäksi liittää mm. varmentavia yhteyksiä ja UPS-laitteita.

Toimitamme asiakkaillemme lähiverkkokokonaisuuksia vastaten lähiverkon suunnittelusta, lähiverkkokytkinten asennuksista, lähiverkon toimivuudesta, lähiverkon päivittäisestä ylläpidosta, valvonnasta sekä tietoturvallisuudesta. Valvomme lähiverkon toimintaa ympärivuorokautisesti.

Toimitamme myös asiakkaidemme tarpeita vastaavat langattomat lähiverkot avaimet käteen- periaattella.

© Oulun kaupunki - Oulun Digi