Ajankohtaista

< Takaisin

Tietoa ruuanjakelusta Kaakkurin koululla sulun aikana

Tietoa ruuanjakelusta Kaakkurin koululla sulun aikana

 

Kaakkurin koulu on aloittanut 30.3.2020 kouluruoan jakamisen oppilailleen. Jakeluun voivat erikseen sovittaessa osallistua myös muiden koulujen oppilaita, jos Kaakkurin koulu on heille osoitteen mukainen lähikoulu.

 

Kouluruoan jakelurinkiin on otettu oppilaita mukaan kolmen viikon ajan. Nyt mukana on 400 oppilasta. Kaupungin ohjeistuksen mukaan uusia oppilaita ei enää voida ottaa jakeluun. Mikäli tilanne muuttuu kevään edetessä, tiedotetaan siitä Wilma-viestillä sekä koulun nettisivuilla.

 

Ruuan jakotapa perustuu korona-ajan tarkkoihin hygienia- ja turvallisuusohjeisiin. Ruokaa jaetaan kuudelta eri ovelta klo 12-14 välillä porrastettuina aikoina. Jakeluovi ja -kellonaika on lähetetty Wilma-viestillä perheen lapset ilmoittaneelle huoltajalle.

 

Jakopaikalla on syytä huolehtia turvavälistä, ja yksi hakija noutaa koko perheen ruoat. Palvelemme kullakin ovella vain 10 minuutin ajan, eli tulethan ajoissa. Ovella kysytään hakijan sukunimi.

 

Sairaana ei sovi tulla paikalle. On hyvä muistaa käsienpesu ennen jakeluun saapumista sekä ajankohtainen yskimisohje. Hakijalla on oltava riittävän suuri ja kestävä kantokassi mukana. Huomioithan, etteivät pienet lapset jaksa välttämättä kantaa useamman oppilaan annoksia.

 

Ruoka tuodaan koululle valmiina annospakkauksina, ja se pakataan pusseihin keittiön henkilökunnan toimesta. Koulun ja nuorisotoimen henkilökunta huolehtii ruoan jakamisesta ovilla. Jako tapahtuu pääsääntöisesti maanantaisin (3 annosta) ja torstaisin (2 annosta). Poikkeuksista tiedotetaan erikseen.

 

Keittiö pyrkii huolehtimaan allergioista - etupäässä lakto-ovo-kasvisruoasta, maidottomuudesta ja gluteenittomuudesta. Meistä riippumattomista syistä emme ole joka kerta pystyneet näitä huomioimaan. Kaikissa kassissa annetuissa tuotteissa on tuoteselosteet. On huoltajan vastuulla tarkistaa itse tuoteselosteet ja todeta, voiko oppilas syödä ruokaa vai ei.  

 

Yhteistyöterveisin

Outi Ervasti

 

Lisätiedot ja kyselyt jakelusta vastaavalle:

Sanna Tuorila

Koulunkäynninohjaaja

p. 050-4383548

 

Jakolinkki