Tietoa meistä

Lasten kulttuurikaupunki Oulu kokoaa verkossa ja Facebookissa kaupungin laajaa lastenkulttuuritarjontaa yhteisen merkin alle. Pääasiallinen kohderyhmämme on alle kouluikäiset ja alakouluikäiset lapset perheineen. Näiltä verkkosivuilta löydät tapahtumapoimintojen lisäksi vinkkejä oululaisista lastenkulttuurin käyntikohteista, toimijoista ja taiteen ja kulttuurin harrastusmahdollisuuksista. Kattavammin ajankohtaisia tapahtumia nostetaan esiin Lasten kulttuurikaupunki Oulun Facebook-sivulla.

Lasten kulttuurikaupunki Oulu -kokonaisuutta koordinoidaan Oulun lastenkulttuurikeskuksessa, kulttuuritalo Valveella.

 

Haluatko mukaan?

Tarjonnan kirjo on laaja mutta mukaan mahtuu – kanssamme ovat tervetulleilta viestimään kaikki lastenkulttuuria Oulussa tuottavat toimijat! Yhteydenottokanavat ja lisää tietoa asiasta löydät tältä sivulta.

Palaute tai tiedustelu

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä Lasten kulttuurikaupunki Oulun koordinoijiin. Puuttuuko sivuilta jotain? Haluatko mukaan? Vinkkaa linkeistä, siisteistä jutuista, kysy tai kommentoi! Kiitos jo etukäteen.

Kenttä on pakollinen.

Jos haluat, että palaamme asiaan, jätäthän yhteystietosi. Kiitos.

Kenttä on pakollinen.

Lasten kulttuurikaupunki Oulu on yhteisviestintäkokonaisuus

Oletko järjestämässä lastenkulttuuriin liittyvän tapahtuman tai toimintaa Oulussa? Kerro siitä meille, niin me kerromme muille!

Voit toimittaa meille tietoa tapahtumastasi heti kun suunnitelmat ovat varmistuneet, niin pystymme tiedottamaan siitä kanavissamme mahdollisimman kattavasti. Esimerkiksi Facebook-sivumme tavoittaa hyvin oululaisia lapsiperheitä! Facebookiin lisätyt tapahtumat kiinnitämme näkymään myös Lasten kulttuurikaupunki Oulun Facebookin tapahtumakalenterissa, jolloin ne näkyvät kaikille sivulla kävijöille. Lisääthän tapahtumasi myös Mun Oulun tapahtumakalenteriin, joka on kaikille käyttäjille avoin – hyödynnämme kalenterin sisältöjä tiedotuksessamme.

Yllä olevan palautelomakkeen lisäksi voit olla meihin yhteydessä Facebook-sivumme kautta. 

 

Logomme ovat käytössäsi

Voit käyttää kaikessa oululaiseen lastenkulttuuriin liittyvässä toiminnassa Lasten kulttuurikaupunki Oulun logoa (latauslinkit ja ohjeet alla) sekä #lastenkulttuurioulu -tunnusta.

Lasten kulttuurikaupunki Oulun logo

  • Logosta on olemassa perusversio ja www-osoitteellinen versio (jonka minimikäyttökoko on 25 mm) sekä englanninkielinen versio.
  • Logo esiintyy aina valkoisessa ympyrässä. Sen käyttö kuvan tai minkä tahansa värin päällä on helppoa.
  • Logoa voi käyttää suorassa tai 10 asteen kulmassa.
  • Logoista on myös mustavalkoiset versiot käytettäviksi mustavalkoisissa materiaaleissa.

Logon tallennuslinkit

Työtiedostot (.eps & .ai): Otathan yhteyttä palautelomakkeen tai Facebook-sivumme kautta.