Iltapäivätoiminta

Koululaisten iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä sekä luoda pohja lapsen hyvälle kasvulle. Iltapäivätoiminnassa tarjotaan lapselle koulupäivän jälkeen turvallinen ympäristö, jossa hän voi aikuisen ohjauksessa osallistua monipuoliseen ja virkistävään toimintaan.

 

______________________________________________________________


Perusopetuksen iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä 1. ja 2. luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityiseen tukeen oikeutetuille oppilaille. Iltapäivätoimintaa järjestetään klo 11-17 Puolivälinkankaan nuorisotalolla (Mielikintie 7), puh. 044 237 6051, Kari Pesola

 

______________________________________________________________________

 

Paulaharjun iltapäivätoiminta, Pohjois-Pohjanmaan Nuorisoseurojen Liitto Ry

Mielikintie 9, ohjaajat 044 720 8503

 

______________________________________________________________________


Avoin iltapäivätoiminta nuorisotalolla on lapselle vapaaehtoista. Lapsi voi tulla nuorisotalolle haluamaansa aikaan ja myös lähteä sieltä halutessaan. Menettelytavoista voidaan sopia ohjaajien kanssa.
Toiminta on maksutonta kaikille 7–12-vuotiaille lapsille. Toiminta on hyvä vaihtoehto koululaisten iltapäivätoiminnalle esimerkiksi siinä tapauksessa, että lapsi ei saa paikkaa iltapäivätoiminnasta tai kun lapsi ei tarvitse iltapäivähoitoa joka päivä.


Avointa iltapäivätoimintaa on 1-6lk oppilaille ma-to klo 14.30-17.00 ja pe klo 13-16 Puolivälinkankaan nuorisotalolla, puh. 044 345 7900. Ohjaajina toimivat Joni Paaso, Pyry Saarenpää ja Rebecca Bergström.

 
Tästä pääset Nuorisotalon nettisivuille: http://www.ouka.fi/oulu/nuoret/puolivalinkankaan-nuorisotalo