Kerhot

Koululla pidetään vuoden aikana erilaisia kerhoja. Näistä tiedotetaan Wilman välityksellä.

Alakylän ja Tirinkylän koululla toimivat kerhot: 

 

Puuhakerho 1-3.lk 

Harrastamisen Aarrearkku tarjoaa 1.–3. luokkalaisille maksuttoman puuhakerhon Alakylän koulussa koulupäivän jälkeen! Puuhakerhossa touhuillaan yhdessä kavereiden kanssa, tutustutaan uusiin ystäviin, askarrellaan, leikitään, piirretään, maalataan ja paljon muuta mukavaa. Sisällön suhteen lapset saavat esittää toiveitaan! Lisätietoa kerhosta ja ilmoittautumisen löydät seuraavasta linkistä: 

https://uusi.kuntapalvelut.fi/harrastamisenaarrearkku/fi/course/1782/

 

Tirinkylän ulkoliikuntakerho 4.-6.lk 

Harrastamisen Aarrearkku tarjoaa 4.–6. luokkalaisille maksuttoman ulkoliikuntakerhon Tirinkylän koulussa koulupäivän jälkeen! Ulkoliikuntakerhossa leikitään, liikutaan ja pelaillaan oppilaiden toiveet sekä vuodenajat huomioon ottaen. Tule mukaan monipuoliseen liikuntakerhoon nauttimaan ulkoliikunnasta! Tarvittaessa sateen tai kovan pakkasen vuoksi mahdollisuus olla luokkatilassa, esim. pelaillen lautapelejä tai muuten puuhaillen. Lisätietoa kerhosta ja ilmoittautumisen löydät seuraavasta linkistä: 

https://uusi.kuntapalvelut.fi/harrastamisenaarrearkku/fi/course/1783/

 

Minecraft-etäkerho 4.-6.lk: 

Harrastamisen Aarrearkku tarjoaa 4.–6. luokkalaisille maksuttoman etäkerhon  maanantaisin 16.00–17.00 nimellä "Suuret seikkailut Minecraft-kerho". Kerhossa käydään läpi upeita opettavia ja kasvattavia Minecraft Education-sisältöjä, joissa on tarinallisia ja seikkailullisia elementtejä. Kurssi järjestetään etänä.  

Linkki ilmoittautumiseen:   

https://uusi.kuntapalvelut.fi/harrastamisenaarrearkku/fi/course/1771/

 Lisätietoja kerhosta voi kysellä kerhon vetäjältä Ari Ketunvarjolta, ari.ketunvarjo@gedu.sog.gg 

 

Kepparikerho 2.-3.lk 

Harrastamisen Aarrearkku tarjoaa  kepparikerhon Tirinkylän koululla torstaisin klo 13-14..Kepparikerhossa ommellaan käsin omat keppihevoset ja keppareiden valmistuttua ratsastetaan niillä ja hypitään esteitä koulun pihalla. Kerho huipentuu keväällä pidettäviin kepparikisoihin, joihin osallistutaan omalla keppihevosella. Kerho on suunnattu 2-3. -luokkalaisille. Kerholaisen olisi hyvä osata laittaa lanka neulansilmään ja tehdä solmu sekä omata innostusta ja oma-aloitteisuutta käsitöitä kohtaan. Opettajana toimii Kati Mäntylä. Kerho on täynnä.