Kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhoitajana toimii Kaisu Äijälä. Terveydenhoitaja on paikalla Oulujoen koululla tiistaisin ja keskiviikkoisin. Kaikki oppilaat käyvät tarkastuksissa  vuosittain.

Laajat terveystarkastukset tehdään 1. ja 5. luokan oppilaille vanhemman läsnä ollessa ja niihin  ajanvaraukset tehdään pääsääntöisesti nettivarauksina www.oulunomahoito.fi . Terveydenhoitaja ilmoittaa luokittain varausten aikataulun.

Väliluokkien oppilaat käyvät  terveystapaamisissa sovitusti.

Parhaiten terveydenhoitajan tavoittaa jättämällä soittopyynnön Wilman, sähköpostin tai neuvolapalvelun kautta (p. 08-558 44356) Huomioittehan, että yhteydenotot eivät toimi päivystysluontoisesti. Päivystysasioissa yhteydenotot omaan hyvinvointikeskukseen akuutti vastaanotolle.

Suora soittoaika klo 12-12.30 arkisin. p. 044 703 4611

Lääkärin ikäkausitarkastuksen ajanvaraukset hoitajan kautta. 

 

Hammastarkastukset

Hammastarkastukset tehdään jokaiselle oppilaalle yksilöllisesti määritellyn suunnitelman mukaisesti Hintan hammashoitolassa. Mikäli oppilaalle ei ole tehty kyseistä suunnitelmaa, kutsutaan hänet tarkastukseen kouluvuoden aikana. Myös oppilas itse tai hänen vanhemmat voivat varata ajan hammashoitolasta. Tarkastuksen tekee joko hammaslääkäri tai suuhygienisti.

Hyvä muistaa:

• säännöllinen ateriarytmi ja ylimääräisen napostelun välttäminen
• janojuoma on VESI
• hampaiden harjaus fluoritahnalla 2x päivässä
• ruokailu on hyvä päättää ksylitolipurkkaan tai - pastilliin