Ruokailu

OULUN SERVIISILTÄ PUHTAUTTA JA HYVÄÄ RUOKAA KOULUTYÖN TUEKSI

Oulun Serviisille on ensiarvoisen tärkeää vanhemmilta saatu tieto koululaisen allergioista ja muista erityistarpeista. Tärkein linkki Oulun Serviisin palveluja koskevissa asioissa on luonnollisesti oman koulun keittiö- ja siivoushenkilökunta. Mikäli haluatte keskustella kouluruokailuun tai koulujen puhtauteen liittyvistä asioista laajemmin, alla ovat yhteystiedot palveluesimiehellemme.

Itäinen palvelualue

alue-esimies Kaisu Leinonen

p. 044 703 1547

Oulun Serviisin sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun Serviisin internetsivut ovat osoitteessa http://www.ouka.fi/serviisi. Sivuilta löytyvät esimerkiksi koulujen viikoittaiset ruokalistat ja lomake, jolla Oulun Serviisin palveluista voi jättää palautetta.

Oulujoen koulun ruokailusta vastaavat Jenni Rauhala ja Maarit Koukkala, puhelin 044 7137810.

Kouluruokailu on suunniteltu siten, että se monipuolisuudellaan kattaa osan lapsen päivittäisestä energian tarpeesta. Aamuisin lapset tarvitsevat kotona riittävän monipuolisen aamiaisen, sillä koulu alkaa usein jo klo 8.15 ja ruokailu on 11.00–12.00. Allergiasta johtuviin ja muihin erityisruokajärjestelyihin tarvitaan aina lääkärintodistus.

Opettajat ruokailevat aina yhdessä oppilaiden kanssa valvoen ruokailua, opettaen toisten huomioonottamista ja hyviä pöytätapoja.

Toivomme kotien olevan mukana hyviin ruokatapoihin totuttamisessa ja monipuoliseen ja terveelliseen ruokailuun opettamisessa.
 

KOULUJEN RUOKALISTA