Viikkotiedote

TERVEISIÄ OULUJOEN KOULUSTA!

Syksyn tulon myötä myös aamut ja illat pimenevät. Turvallisuuden takaamiseksi koululaisten on tärkeää varautua pimeneviin aamuihin ja iltoihin heijastimin ja pyöräilykypärin. Tärkein turvavaruste liikenteessä on kuitenkin asenne ja huolellinen liikennesääntöjen noudattaminen ja muiden liikenteessä kulkevien huomioiminen.

MLL:n luennoitsijat ovat kertomassa alueen koulujen ja päiväkotien vanhemmille lasten mediamaailmasta ja siitä, mitä aikuisten tulisi asiasta tietää ja ottaa huomioon. Mediakasvatus –vanhempainilta järjestetään Myllyojan koulussa ke 19.10. klo 18-20. Tapahtumaan on tullut erillinen kutsu Wilman kautta.

Oulujoen koulussa pidetään hyvinvointiviikko viikolla 46. Vanhempaintoimikunta on esittänyt mielipiteensä heidän tärkeinä pitämistään asioista. Myös oppilaskunnan hallitus on koonnut tärkeitä asioita hyvinvoinnista oppilaiden näkökulmasta. Näistä lähtökohdista kokoamme yhdessä yhteistyökumppaneiden avulla monipuolisen hyvinvointia tukevan kouluviikon. Viikon jälkeen lapset työstävät aihetta monialaisina oppimiskokonaisuuksina myös viikoilla 47 ja 48.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikkiin koteihin!

Terveisin

Pasi Moilanen, rehtori, Oulujoen koulu