Ilmoita tapahtumasi mukaan!

Oulun Päivien ohjelmistoon ilmoittautuminen on siirtynyt kokonaan Mun Oulun tapahtumakalenteriin, josta on suorasyöttö Oulun Päivien nettisivuille. Lisäksi Oulun Päivien muuta viestintää ja markkinointia varten kerätään tiedot tapahtumista suoraan Mun Oulun tapahtumakalenterista. Kaikkien tapahtumien tulee itse syöttää tapahtumansa tapahtumakalenteriin.  Huomiothan tapahtumaa lisätessäsi kohdassa "sisällön kohdistaminen" valita "Ilmoitan tapahtumani Oulun Päivien ohjelmistoon 2.-4.9.2022". Toivomme, että oikoluet syöttämäsi tekstin huolellisesti ennen sen julkaisua. Jos et ole aiemmin käyttänyt Mun Oulun tapahtumakalenteria, tutustu tapahtumajärjestäjille tehtyihin ohjeisiin, ennen kuin alat syöttämään tapahtumaasi kalenteriin.


Jos haluat tapahtumasi osaksi Oulun Päivien digi- ja printtiviestintää, ohjelmatiedot tulee olla syötettynä Mun Oulun tapahtumakalenteriin 12.8.2022 mennessä.

Jos tapahtumallesi ei löydy sopivaa kuvaa tai kalenterin käytön kanssa ilmenee ongelmia, olethan yhteydessä oulunpaivat@ouka.fi.

Oulun Päivien tapahtumien tulee sitoutua festivaalin viestintäohjeisiin.