welcome to Oulu

Oulu tulee taas kylään Kuusisaareen!

Oulu kutsuu taas oululaiset ja Oulussa vierailevat kylään Kuusisaareen perjantaina 1.9.2023! Oulu kylässä -festivaali hurmaa, osallistaa ja opastaa uusia ja nykyisiä oululaisia kotikaupungin saloihin. Kuusisaaressa järjestettävä tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Oulu kylässä -festivaali on osa Oulun Päiviä.

Lämpimästi tervetuloa!

Festivaali hakee toimijoita

Oulu kylässä -festivaali kokoaa yhteen oululaisia kulttuuritoimijoita, järjestöjä sekä Oulun kaupungin eri toimialoja esittelemään toimintaansa oululaisille. Kuusisaaren alueella on mahdollisuuksia monenlaiseen toiminnan esittelyyn sekä osallistavan aktiviteetin järjestämiseen. Alueelle järjestetään telttoja, joissa toimijat pääsevät esittäytymään ja Kuusisaaren nurmikenttä sekä polut mahdollistavat erilaiset näytökset, kilpailut ja kokeilut. Esittelytoiminta festivaalilla on maksutonta toimijoille.

 

Avaa kartta suuremmaksi klikkaamalla.

 

Ilmoittautuminen toimijaksi on käynnissä! Voit ilmoittautua toimijaksi Oulu kylässä -festivaaleille täyttämällä ilmoittautumislomakkeenToimijahaku on avoinna 31.7. saakka. 

Kaikki ilmoittautuneet toimijat sijoitellaan festivaalialueelle ilmoittautumisen päätyttyä tilantarpeen mukaan ja teemoittain.

Yhteystiedot

Eeva Ojala
puh. 040 516 3428
eeva.ojala@ouka.fi

Mia Lindberg
puh. 044 703 1326
mia.lindberg@ouka.fi

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/oulukylassa