Oulun Päivät pähkinänkuoressa

 

Oulun Päivät on perinteikäs kaupunkifestivaali, jota on vietetty vuodesta 1962 alkaen ja sen tapahtuma-aika oli vuoteen 2012 asti syyskuun ensimmäinen viikonloppu. Vuodesta 2013 alkaen Oulun Päivien ajankohta on muutettu alkamaan juhannusta edeltävästä viikonlopusta ja kestoltaan kolmiviikkoiseksi.

Viime vuosina Oulun Päivien yleisömäärä on vaihdellut 50000–90000 kävijään ja järjestelyihin osallistuneita yhteistyötahoja on ollut mukana yli 100 ja tapahtumia ohjelmistossa on ollut keskimäärin 150.

Oulun Päivät on sisällöltään yleisfestivaali ja sen monipuolisessa ohjelmistossa on ollut mm. musiikkia, tanssia, liikuntatapahtumia, elokuvaa, kirjallisuutta, teatteria, retkiä, toritapahtumia, korttelitapahtumia, merellisiä tapahtumia, tutustumiskohteita, näyttelyitä ja paljon lapsiperheille suunnattua ohjelmaa.

Oulun Päivät on tapahtumasateenvarjo, jonka alle periaatteessa kaikki voivat lähteä mukaan tapahtumajärjestäjäksi  tarjoamalla sen ohjelmistoon omia tapahtumiaan. Oulun Päivät toiminta-ajatuksellaan yhteisöllinen tapahtumakokonaisuus, jossa yhteisöt rakentavat ohjelmiston. 

Oulun Päivien tapahtumajärjestäjinä on ollut yrityksiä, yhdistyksiä, julkisen sektorin toimijoita ja myös yksityishenkilöitä. Pääosa yhteistyökumppaneista on ollut oululaisia, mutta tapahtumajärjestäjiä on ollut myös muualta Suomesta.

Ohjelmaehdotuksia otetaan vastaan: Vesa Pynttäri, vesa.pynttari(at)ouka.fi, 044 703 1130.

Tee tapahtumailmoitus

#oulunpäivät

   

Käsiohjelmat

Oulun Päivien käsiohjelma 2018
Ohjelma 2018 (pdf)

 

Oulun Päivien käsiohjelma 2017
Ohjelma 2017 (pdf)


Ohjelma 2014


Ohjelma 2013