Oulun Päivät pähkinänkuoressa

Oulun Päivät on perinteikäs kaupunkifestivaali, jota on vietetty vuodesta 1962 alkaen. Vuoteen 2012 asti tapahtuma on järjestetty syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vuodesta 2013 alkaen Oulun Päivien ajankohta  on muutettu. Oulun Päivät alkaa juhannusta edeltävänä viikonloppuna ja sen kesto on muuttunut kolmipäiväisestä tapahtumasta kolmiviikoiseksi.

Tapahtuman suosio on kasvanut alkuajoista lähtien tasaisesti. Viime vuosina kävijämäärä on ollut yli 60000 ja järjestelyihin osallistuneita yhteistyötahoja on ollut mukana yli 100.

Oulun Päivien monipuolisessa ohjelmistossa on kulttuuria, liikuntatapahtumia, toritapahtumia, kiertoajeluita, tutustumiskohteita ja paljon lapsille ja lapsiperheille suunnattua ohjelmaa. Kulttuuritarjonnassa on mm. kansanmusiikkia, kuorolaulua, tanssia, kirjallisuutta teatteria ja näyttelyitä. Oulun Päivät on koko kaupungin avoimien ovien päivä, jolloin on erinomainen tilaisuus tutustua Ouluun ja lähiseutuun.

Oulun Päivien keskeisiä toiminta-ajatuksia on, että yhdistykset, laitokset, virastot, yritykset sekä yksityishenkilöt, niin alansa harrastajat kuin ammattilaisetkin, voivat esitellä omaa osaamistaan ja tekemistään. Kaikki halukkaat tahot voivat tarjota omia tapahtumiaan Oulun Päivien ohjelmaan ja esittää ideoitaan järjestelyvastaaville.


Ohjelmaehdotuksia otetaan vastaan: Vesa Pynttäri, vesa.pynttari(at)ouka.fi, 044 703 1130.

Tee tapahtumailmoitus

#oulunpäivät

   

Käsiohjelmat

Oulun Päivien käsiohjelma 2018
Ohjelma 2018 (pdf)

 

Oulun Päivien käsiohjelma 2017
Ohjelma 2017 (pdf)


Ohjelma 2014


Ohjelma 2013