Oulun Päivät pähkinänkuoressa

 

Oulun Päivät on perinteikäs kaupunkifestivaali, jota on vietetty vuodesta 1962 alkaen ja sen tapahtuma-aika oli vuoteen 2012 asti syyskuun ensimmäinen viikonloppu. Vuodesta 2013 alkaen Oulun Päivien ajankohta on muutettu alkamaan juhannusta edeltävästä viikonlopusta ja kestoltaan kolmiviikkoiseksi.

Viime vuosina Oulun Päivien yleisömäärä on vaihdellut 50000–90000 kävijän välillä. Järjestelyihin osallistuneita yhteistyötahoja on ollut mukana yli 100 ja tapahtumia ohjelmistossa on ollut keskimäärin 150.

Oulun Päivät on sisällöltään yleisfestivaali ja sen monipuolisessa ohjelmistossa on ollut mm. musiikkia, tanssia, liikuntatapahtumia, elokuvaa, kirjallisuutta, teatteria, retkiä, toritapahtumia, korttelitapahtumia, merellisiä tapahtumia, tutustumiskohteita, näyttelyitä ja paljon lapsiperheille suunnattua ohjelmaa.

Oulun Päivät on tapahtumasateenvarjo, johon periaatteessa kaikki voivat lähteä mukaan tapahtumajärjestäjäksi tarjoamalla ohjelmistoon omia tapahtumiaan. Oulun Päivät on toiminta-ajatukseltaan yhteisöllinen tapahtumakokonaisuus, jossa yhteisöt rakentavat ohjelmiston. 

Oulun Päivien tapahtumajärjestäjinä on yrityksiä, yhdistyksiä, julkisen sektorin toimijoita ja myös yksityishenkilöitä. Pääosa yhteistyökumppaneista on oululaisia, mutta tapahtumajärjestäjiä on myös muualta Suomesta.

Seuraa meitä! | Follow us!

#oulunpäivät

   

Käsiohjelmat


 Ohjelma 2019 (pdf)

Ohjelma 2018 (pdf)

Ohjelma 2017 (pdf)

Ohjelma 2014

Ohjelma 2013