#oulunpäivät

   

 

Oulun Päivien viestintäohjeet

Oulun Päivien ohjelmaan otetuilta tapahtumilta edellytetään seuraavien ehtojen noudattamista:

1. Oulun Päivien virallinen nimi on Oulun Päivät (myös jälkiosa isolla kirjaimella).

2. Kaikissa tiedotteissa (lehdistötiedotteet, infokirjeet, ilmoitukset jne.) on mainittava, että tapahtuma on osa Oulun Päivien ohjelmaa.

3. Markkinointimateriaalissa on käytettävä omien tunnusten rinnalla näkyvästi myös Oulun Päivien logoa, sen viimeksi päivitettyä versiota, joka on saatavilla oikeanpuoleisesta sivupalkista. Tämä koskee esimerkiksi julisteita, käsiohjelmia, lehti-ilmoituksia ja sähköistä ilmoittelua.

4. Tapahtumien järjestäjien on huolehdittava, että myös tapahtumapaikoilla käy ilmi, että kyse on Oulun Päivien tapahtumasta, esim. mainintana juonnoissa tai paikalla olevista julisteissa. Saatavilla on Oulun Päivien julistepohjia, joihin tapahtumajärjestäjät voivat laittaa omia tiedotteitaan ja käyttää niitä esimerkiksi tapahtumapaikoilla. Julistepohjan tulostettava versio löytyy oikeanpuoleisesta sivupalkista.

5. Ohjelmatiedot on lähettävä Oulun Päivien järjestelyvastaaville ajoissa. Tapahtumien järjestäjien on omasta puolestaan huolehdittava siitä, että annetut ohjelmatiedot ovat oikein. Tarkista annetut tiedot Oulun Päivien www-sivuilta hyvissä ajoin.

6. Sosiaalisen median ohjeistus tapahtumajärjestäjälle 2016.
Avaa liite (PDF)

Tee tapahtumailmoitus

Oulun Päivien Markkinointimateriaalit

Logon 2017 digiversio

Logon 2017 printtiversio