Seuraa meitä! | Follow us!

#oulunpäivät

Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Oulun Päivien viestintäohjeet

 

Oulun Päivien ohjelmaan otetuilta tapahtumilta edellytetään seuraavien ehtojen noudattamista:

  • Oulun Päivien virallinen nimi on Oulun Päivät (myös jälkiosa isolla kirjaimella).
  • Ohjelmatiedot on toimitettava ilmoittautumislomakkeen kautta Oulun Päivien järjestelyvastaaville ajoissa. Tapahtumien järjestäjien on omasta puolestaan huolehdittava siitä, että annetut ohjelmatiedot ovat oikein. Tarkista annetut tiedot Oulun Päivien www-sivuilta hyvissä ajoin.
  • Kaikissa tiedotteissa (lehdistötiedotteet, infokirjeet, ilmoitukset jne.) on mainittava, että tapahtuma on osa Oulun Päivien ohjelmaa.
  • Markkinointimateriaalissa on käytettävä omien tunnusten rinnalla näkyvästi myös Oulun Päivien logoa, sen viimeksi päivitettyä versiota, joka on saatavilla oikeanpuoleisesta sivupalkista. Tämä koskee esimerkiksi julisteita, käsiohjelmia, lehti-ilmoituksia ja sähköistä ilmoittelua.
  • Tapahtumien järjestäjien on huolehdittava, että myös tapahtumapaikoilla käy ilmi, että kyse on Oulun Päivien tapahtumasta, esim. mainintana juonnoissa tai paikalla olevista julisteissa. Saatavilla on myös Oulun Päivien julistepohjia, joihin tapahtumajärjestäjät voivat laittaa omia tiedotteitaan ja käyttää niitä esimerkiksi tapahtumapaikoilla. Julistepohjan tulostettava versio löytyy oikeanpuoleisesta sivupalkista.

Oulun Päivien markkinointi-
materiaalit

Lataa Oulun Päivien uusi logo ja julistepohja alla olevista linkeistä.

 

Logo  2020, musta/pysty/jpg

Logo 2020, musta/pysty/png

Logo 2020, musta/vaaka/jpg

Logo 2020, musta/vakaa/png

Logo 2020, musta/pysty/eps

Logo 2020, musta/vaaka/eps

 

Valmiiksi painettuja Oulun Päivät -julistepohjia on saatavilla Oulu10  virastomestareiden tiskiltä.