Pop up -neuvonta

Monikulttuurikeskus Villa Victorin monikielinen neuvonta on aloittanut pop up -neuvonnan. Se tarkoittaa sitä, että monikielisiä neuvojia voi nähdä myös muualla kuin Oulu10:n Saaristonkatu 8:n monikielisessä neuvonnassa.

Alla voit nähdä aikataulut, missä monikielinen neuvonta on ja millä kielillä se palvelee.

Monikielistä neuvontaa Zeppelinissä

Oulun kaupungin monikulttuurikeskus Villa Victor järjestää monikielistä neuvontaa Kempeleessä kauppakeskus Zeppelinissä (Zeppelinintie 1) tiistaisin klo 14–16 myös elokuussa! Neuvontaa on tarjolla 2.8.–30.8. Neuvonta on tarkoitettu Kempeleessä, Tyrnävällä sekä Limingassa asuville. Neuvontapiste sijaitsee Zeppelinin keskustorilla. Neuvontaa oli tarjolla aiemmin alkukesästä samassa paikassa.

Neuvontapisteelle voi tulla juttelemaan, kysymään neuvoa eri asioista ja osallistumaan arvontaan.

Jokaisella kerralla Zeppelinissä on paikalla monikielisiä neuvojia. Kielivalikoima päivittyy tälle sivulle elokuun alussa. Jos olet tulossa Zeppeliniin, kannattaa aikataulut tarkastaa vielä samana päivänä, sillä ne voivat muuttua.

Zeppelinissä voit osallistua myös arvontaan! Arvomme kaikkien yhteystietojensa jättäneiden kesken 3 kappaletta 10 €:n lahjakortteja Arnoldsin kahviloihin, kuten teimme alkukesälläkin. Arvontaan voi osallistua vain Zeppelinin neuvontapisteellä 2.8.–23.8. Arvomme lahjakortin voittajat torstaina 25.8., jolloin otamme yhteyttä voittajiin.

Monikielistä neuvontaa on Zeppelinissä tarjolla seuraavasti:

tiistai 2.8.: kiina, japani, suomi, englanti

tiistai 9.8.: kiina, japani, suomi, englanti

tiistai 16.8.: suomi, englanti, somali

tiistai 23.8.: suomi, englanti, somali

tiistai 30.8.: ilmoitetaan myöhemmin

Aiemmat pop up -pisteet

Keväällä 2022 monikielinen neuvonta järjesti neuvontaa pop up -pisteellä seuraavissa paikoissa:

Vaskitien päiväkoti, Kaukovainion koulu, Kaikille avoin olohuone ja kulttuurikahvila -tapahtuma Rotuaarilla, kauppakeskus Zeppelin (31.5.–28.6.)

Seuraa meitä somessa!

Esite Zeppelinin neuvonnasta