Oulun kaupunki, Ammattiopisto Lappia ja Ung Företagsamhet i Norrbotten ovat saaneet Interreg Aurora -hankerahoituksen vuosille 2023-2025.

Tervetuloa Aurora Entrepreneurialis -maailmaan!

- kansainvälinen yhteistyö oppilaitosten välillä
- kestävä yrittäjyys ja yrittäjyyskasvatus
- yrittäjämäisen toimintakulttuurin ja työelämälähtöisyyden edistäminen oppilaitoksissa

Kaiken tämän ja paljon muuta löydät, kun sukellat sivustollamme syvemmälle.

Tervetuloa tutustumaan ja hakemaan ideoita

Kehitämme ja edistämme yrittäjyyskasvatusta monitahoisesti yhteistyössä toisen asteen oppilaitosten kanssa Oulun, Torniojokilaakson ja Norrbottenin alueilla. 

Verkkosivumme tavoitteena on palvella kaikkia opettajia, opinto-ohjaajia ja muita opetusalan henkilöitä, jotka ovat innostuneita kestävyysteemoista, yrittäjyyskasvatuksesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä. 

Julkaisemme 12 -osaisen koulutussarjan, kokoamme yhteistyöoppilaitostemme pilotoimat projektit oppiainelähtöiseksi materiaalipankiksi ja toteutamme kansainvälisiä tapahtumia. Sivullamme julkaistavat materiaalit ovat vapaasti hyödynnettävissä opetus- ja ohjauskäyttöön. 

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää otathan yhteyttä

Aurora Entrepreneurialis Instagramissa

Interreg Europe -rahoittajan tunnuskuva.

Oulun kaupunki, Ammattiopisto Lappia ja Ung Företagsamhet Norrbotten ovat saaneet Interreg Aurora -hankerahoituksen vuosille 2023-2025. Aurora Entrepreneurialis -hankkeessa kehitetään pohjoisen alueen oppilaitosten ja työelämän yhteistyötä.