Ajankohtaista

< Takaisin

Hintta Desing -verkkokauppa on auki

Hintan koulu on avannut maanantaina 24. elokuuta Hintta Design -verkkokaupan, jossa myydään oppilaiden suunnittelemia ja tekemiä kaulakoruja ja korvakoruja. Verkkokauppaa ylläpitää Hintan koulun vanhempainyhdistys. Oppilaat kuitenkin käytännössä hoitavat kauppaa.

Verkkokauppaa hoitavat yrittäjyyskasvatuksen valinnaiskurssin 5.-6.-luokkalaiset. Oppilaat ottavat tilaukset vastaan ja lähettävät tuotteet tilaajille.

Verkkokaupan tulot käytetään koko koulun hyväksi. Tuloilla on tarkoitus kustantaa koulun retkiä, esim. lasketteluretkiä.

Luokanopettajat Maikki Manninen ja Pekka Pöyhtäri ovat rakentaneet verkkokauppa-alustan. He ovat myös opettajina olleet mukana korujen muotoiluprosessissa alusta saakka.  

Oppilaat ovat itse suunnitelleet ja tehneet korut. Koruja on myyty esimerkiksi koulussa vierailleille sekä Nuorten Putiikki Nupussa Valkeassa.
"Verkkokauppa on Suomessa ainutlaatuinen. Meillä ei ole ainakaan tiedossa, että vastaavaa olisi missään muussa koulussa", Maikki Manninen kertoo.

"On kyllä hienoa, että nyt ollaan jo näin pitkällä, että korut ovat verkkokaupassa myynnissä",  koruprojektissa alusta asti mukana ollut ja yrittäjyyskasvatuksen valinnaiskurssia 5.-6.-luokkalaisille vetävä Maikki iloitsee.

Tervetuloa ostoksille: www.hinttadesign.fi

Jakolinkki