Seuraa meitä! | Follow us!

#oulunpäivät

Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun Päivien kolmannen viikonlopun ohjelmassa kesäteatteria ja konsertteja suistoalueella

Oulun Päivien kolmannen viikonlopun lopun ohjelmassa on kesäteatteria ja konsertteja suistoalueella. Perjantaina 28.6. klo 19 Tähtitornin kahvilan läheisyydessä on Matti Hällin romaanista sovitetun näytelmän Kosken kuuluvissa ensi-ilta. Tästä AAT-Ensemble näytelmästä on Oulun Päivillä kaikkiaan kahdeksan esitystä. Lauantaina 29.6 klo 13 myös Tähtitornin kahvilan läheisyydessä on Teatteri Tien Aapelin tekstin pohjalta dramatisoitu lastennäytelmä Herra V ja Harakka Vinsentti, johon yleisöllä on vapaa pääsy.

Oulujoen suistoalueella on tarjolla sunnuntaina 30.6. kaikkiaan kolme Jukka Kajakkiorkesterin konserttia, jossa muusikot soittavat vetten päällä ja yleisö kuuntelee rannalla. Konsertit ovat klo 18, klo 20 ja klo 22. Linkki konserttipaikkoihin tarkemmin löytyy Oulun Päivien sivuilta.

Oulun Päivien kolmas viikonloppu on tapahtumientäytteinen. Prunnitorila alkaa lauantaina 29.6. klo 11 Oulun Katutanssit 2019.  Oulun Katutassit on yksi Suomen tunnetuimpia katutanssitapahtumia. Samana päivänä ja samalla alueella Rauhalan pihapiirissä illalla klo 17 alkaa vaihtoehtoisen musiikin karkelo Pikipop.

Tervastiimaviikko alkaa Ylikiimingissä lauantaina 29.6. ja jatkuu Oulun Päivien loppuun saakka runsaalla ohjelmistollaan. Myös Oulunsalossa ja Haukiputaalla on tapahtumia.  Haukiputaalla on Sahanäyttelyn avajaiset klo 29.6. klo 12. ja Warjakkan päiviä vietetään 29.-30.6.  

 

Lisätietoa: www.ouka.fi/oulunpaivat

Tiedustelut: tapahtumakoordinaattori Vesa Pynttäri, vesa.pynttari@businessoulu.com, p. 0447031130

Jakolinkki

Tee tapahtumailmoitus