Kuvituskuva, katutanssit, Oulun Päivät

Oulun Päivien ohjelmisto on muotoutumassa – vielä ehtii mukaan

03.06.2024

Ensimmäiset tapahtumat ovat jo ilmoittautuneet syyskuussa pidettäville Oulun Päiville. Edelleen voi ilmoittautua mukaan tekemään kaupunkilaisten yhteistä tapahtumaa.

Ohjelmasta on tänäkin vuonna tulossa mielenkiintoinen kattaus erilaisia oululaisia tapahtumia.

Tapahtumakalenteriin on jo ilmoitettu muun muassa ulkoilmapakopelikierros Oulun keskustassa, Tahtipeikon ja Keijun satumainen lastenkonsertti Kaakkurin koululla, Machu Picchu-yhtyeen konsertti ’Canto Latinoamericano’ Valveella, pienoisrautatienäyttely sekä museorautatiekaluston esittely.

Oulun Päivät kutsuu kaikkia tapahtumajärjestämisestä kiinnostuneita tahoja tarjoamaan ohjelmaa festivaaleille, jotka järjestetään 6.-8.9.2024.

Oulun vanhin kulttuuritapahtuma toivoo ohjelmistoonsa niin perinteitä esiintuovaa kuin myös uutta kaupunkikulttuuria luovaa sisältöä.

Oulun Päivien ohjelmiston tuotantotapa on ollut aina yhteisöllinen. Festivaaliohjelma tarjoilee omaleimaisia, maksuttomia, oululaisia elämyksiä.

Oulun Päivien ohjelmaan ilmoittautuminen on avoinna 18.8. asti. Oulun Päivien ohjelma ilmoitetaan suoraan Oulun tapahtumakalenterin kautta.

Kalenterissa on valmiiksi oma tägi, jonka voi merkata tapahtumalleen ”Oulun Päivät 6.-8.9.2024”. Kalenterin kautta ilmoitetut tapahtumat pääsevät mukaan Oulun Päivien ohjelmaan ja yhteismarkkinointiin elo-syyskuussa.