In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Kodin ja koulun yhteistyö Kodin ja koulun yhteistyö

Koulussamme kodin ja koulun väliseen yhteistyöhön on monia menetelmiä. Opettajien ja vanhempien välistä keskustelua voidaan käydä puhelimitse, sähköpostilla, Wilman kautta tai henkilökohtaisissa keskusteluissa. 

Tässä linkissä on viestintäohje kodeille.

Syksyisin eri luokka-asteilla pidetään vanhempainiltoja, joissa keskitytään yleisiin ja kyseistä luokkaa koskeviin asioihin. Vuoden mittaan järjestetään myös teemakohtaisia vanhempainiltoja liittyen koulunkäynnin aloittamiseen ja kuudennelta luokalta seitsemännelle luokalle siirtymiseen. Yläkoulun puolella vanhempainiltoja järjestetään myös valinnaisaineisiin ja jatko-opintoihin liittyen. 

 Koulun nettisivuilta vanhemmat saavat paljon tietoa koulumme toiminnasta sekä kaikkien koulussamme toimivien henkilöiden yhteystiedot. Sivuilta löytyvät myös luokkien blogit, jotka toimivat viestintävälineinä luokkien ja kodin välillä.

Vanhempaintoimikunta lukuvuosi 2016-2017

 

Viuhkola-Paananen Satu (puheenjohtaja)

Aalto Sirpa

Kanniainen Sari

Kinnunen Asta

Lahdenperä Mari

Naamanka Outi

Nykänen Janne

Palosaari Päivi

Parkkila Satu

Saarela Ilona

Vaihoja Satu

 

Yhteystiedot: 

 

vtk.ritaharju@gmail.com

 

Vanhempainkeskustelut

ovat yksi tapa kodin ja koulun yhteistyölle. Keskusteluissa vanhemmat kuulevat opettajien terveiset lapsensa koulunkäynnistä. Vanhemmilla on hyvä mahdollisuus myös kysellä mieleen tulleita asioita.  

Ritaharjun koulussa vanhempainkeskusteluita tarjotaan sekä syys- että kevätlukukaudella. Keskustelut ajoitetaan tietylle aikavälille koko koulussa. Opettajat ilmoittavat varattavat ajat valitsemallaan tavalla.