Monikielisen neuvonnan Teams-neuvonta

Neuvontaa tuleville oululaisille

Monikulttuurikeskus Villa Victor on auttanut eri taustalla olevia oululaisia jo vuosia. Villa Victorin monikielinen neuvonta tarjoaa palvelun myös niille, jotka harkitsevat muuttoa tai ovat muuttamassa Ouluun ja haluavat neuvontaa ennen Ouluun saapumista. Tällä hetkellä palvelu ei ole saatavilla.

 

Millaista neuvontaa on tarjolla?

Verkossa tapahtuva neuvonta on henkilökohtaista jokaiselle, joka suunnittelee muuttoa Ouluun ja haluaisi tietää lisää kaupungista, jokapäiväisestä elämästä ja asioista, jotka pitää tehdä ennen tai heti muuton jälkeen. Tämä on hyvä tilaisuus puhua paikalliselle ja kysyä tulevasta kotikaupungista.

 

Tarjoamme neuvontaa ja apua ihmisille, jotka haluavat muuttaa Ouluun. Haluamme osaltamme auttaa siinä, että asettuminen uuteen kotikaupunkiin sujuu hyvin.

 

Varaa neuvontatapaaminen verkossa

Kuka tahansa, joka harkitsee muuttoa Ouluun, voi varata ajan neuvojamme kanssa. Yhdessä puhumme nykyisestä tilanteestasi, muuton suunnitelmista ja mistä tahansa huolista ja murheista muuttoon liittyen. Palvelu on maksutonta. 

 

Kun olet varannut ajan, saat sähköpostitse vahvistusviestin ja Teams-linkin tapaamiseen. Päivää ennen tapaamista saat muistutuksen tapaamisesta.

 

Voit varata ajan tästä. (tällä hetkellä ajan varaaminen ei ole mahdollista)