Kesän uimakouluihin ja vesikursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 13.5.

07.05.2024

Oulun kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa kesällä 2024 monenlaisia vesikursseja ja uimakouluja lapsille ja nuorille. Kesän ajan uimakouluihin ja vesikursseille alkaa ilmoittautuminen maanantaina 13.5.2024 kello 8.

Alle kouluikäisille on tarjolla 3–4-vuotiaiden perhevesileikkikouluja, joissa yksi aikuinen osallistuu lapsen kanssa uimakouluun. Lisäksi pidetään 4–5-vuotiaiden vesileikkikouluja. Yli neljävuotiaille on alkeis- ja jatkouimakouluja ja alakoululaisille tekniikkauimakouluja. Uimakoulujen tavoitteet ja taitovaatimukset löytyvät verkkosivulta: ouka.fi/uimahallit/uimakoulut.

Vesikurssit on tarkoitettu 6–13-vuotiaille. Kesällä voi lähteä uimahyppykouluun, taitouintikurssille, merenneitouimakouluun, vesipelastuskurssille tai kokeile vesiurheilulajeja -kurssille. Näille kursseille on uimataitovaatimukset, jotka on kerrottu ilmoittautumisjärjestelmän kurssikuvauksessa.

Uimakouluihin ilmoittaudutaan sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä osoitteessa https://www.kuntapalvelut.fi/oulu/. Uimakoulut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa.