Kirjasto kutsuu sinut lukemaan ja keskustelemaan! Kevään lukupiireissä riittää valinnanvaraa

21.12.2023

Kevään 2024 aikana järjestämme useita lukupiirejä, joissa voit tutustua erilaisiin kirjoihin ja jakaa ajatuksiasi niistä muiden lukijoiden kanssa. Lukupiirit ovat avoimia kaikille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit osallistua yhdelle kerralle, olla mukana koko kauden, osallistua eri lukupiireihin – ihan miten sinulle sopii!

Väsyneiden lukupiiri aloittaa 17.1. 

Onko kirjan lukemisesta aikaa? Onko arkesi kiireistä tai haastavaa? Kaipaatko muuten lyhyttä ja mukavaa luettavaa? Tule mukaan väsyneiden lukupiiriin! Lukupiirissä jutellaan lyhyistä, mutta hyvistä kirjoista. Mukaan voi tulla myös vain kuuntelemaan ja hakemaan lukuvinkkejä. Väsyneiden lukupiirissä on lupa ottaa vaikka nokoset, jos siltä tuntuu! Lukupiiri alkaa keskiviikkona 17.1. klo 14 Hyvän mielen talolla, Kauppurienkatu 23. Ensimmäisellä kerralla keskustelemme Alan Bennettin kirjasta Epätavallinen lukija (Basam Books).

Pekurin kirjaston lukupiirikevät alkaa 6.2. 

Lukupiirin jokaisella kerralla on teema, jota käsitellään yhden ennakkoon ilmoitetun kirjan, sekä muutaman muun aiheeseen liittyvän kirjan kautta. Voit tulla mukaan myös kertomaan muista samaan aihepiiriin kuuluvista kirjoista, joita olet lukenut. Kevään teemoja ovat huumori, jännitys, dystopia ja ihmissuhteet. Lukupiiri alkaa tiistaina 6.2. klo 18, teemana on huumori ja kirjana Jen Beaginin Viileä vaalea (Otava).

Lukupiirejä järjestetään lisäksi Kaukovainion, Kiimingin, Maikkulan, Myllyojan, Oulunsalon, Rajakylän, Ritaharjun, Tuiran ja Ylikiimingin kirjastoissa. Muista myös Taidemuseon kirjaklubi, joka aloittaa kevätkautensa lauantaina 10.2.

Lisätietoja kirjaston lukupiireistä ja niiden lukulistoista saat kirjastosta tai kirjaston verkkosivuilta

Tervetuloa mukaan lukemaan ja keskustelemaan!