Ruokalatoimikunta

Koulussamme toimii ruokalatoimikunta, jonka vastuualueena ovat ruokailuun liittyvät asiat. Tehtäviin kuuluu huolehtia juhlapäivien, kuten joulun ja pääsiäisen aikaan ruokalan koristelusta. Lisäksi ruokalatoimikunta tiedottaa muita oppilaita ajankohtaisista asioista, esimerkiksi luomupäivänä luomuruuasta.

Ruokalatoimikuntaan valitaan yksi oppilas jokaiselta luokalta. Ruokalatoimikunta kokoontuu tarvittaessa, kuitenkin useamman kerran lukuvuoden aikana.

Ravintola Minttu (Sodexho)

Hönttämäen ala-asteella on päivittäin tarjolla lounas, sekä välipala sitä haluaville. Hönttämäen koulu on mukana Portaat Luomuun – valmennusohjelmassa ja tarjoamme koulussa portaat Luomuun 2 tason periaatteiden mukaista luomuruokaa.

Kaikissa Sodexon hoitamissa päiväkodeissa ja Hönttämäessä noudatetaan laatu- ja ympäristöjärjestelmän sisältävää toimintajärjestelmää, joka täyttää ISO 9001:2000 ja ISO 14001:2004 standardien vaatimukset. Sertifikaattimme kattaa sekä ruoka- että siivouspalvelumme.

Palvelujamme ohjaa ja valvoo palvelupäälikkö Päivi Huhtamella. Palvelupäällikömme kiertää päivittäin päiväkodeissa ja koululla, pitää säännöllisesti laatupalavereja, ja hänet tavoittaa parhaiten sähköpostilla oulun.kaupunki@sodexo.fi

Ruokalista