In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Toiminta-ajatus Toiminta-ajatus


Mielestämme on tärkeää, että lapsi viihtyy päiväkodissa. Siihen on lähtökohtana luottamus aikuiseen, hyvät kaverit ja leikkirauha. Ohjaamme lasta vastuun ottamiseen, omatoimisuuteen, toisen kunnioittamiseen sekä painotamme tapa- ja suvaitsevaisuuskasvatusta. Painotamme toiminnassamme musiikkia ja liikuntaa. Päämääränämme on onnellinen, tasapainoinen ja toiset huomioonottava lapsi.

Toiminta päiväkodissa tapahtuu pienryhmissä. Ryhmää ohjaava työntekijä soveltaa suunnitelmaa omalla persoonallisella ja joustavalla tavalla. Työmotivaatio ja työn ja tekemisen ilo säilyvät, kun autamme toinen toisiamme ja muistamme huumorin tärkeyden.

Inkkarijumppaa

Liikunta

Liikunnan avulla tuemme lapsen kasvua, kehitystä ja terveyttä. Liikunnan perustaitoja harjoittelemme eri vuodenaikoina erilaisilla välineillä lapsen oman kehitystason mukaisesti.
 

Musiikki

Meillä lauletaan, soitetaan, kuunnellaan musiikkia ja liikutaan musiikin mukaan. Viikoittain kokoonnumme talon yhteiselle lauluhetkelle, jolloin lapset oppivat myös muiden ryhmien harjoittelemia lauluja ja leikkejä. Päiväkodissamme on kahden ryhmän oma kuoro, jolla on harjoitukset kerran viikossa. Tärkeintä on ilo yhteisestä musiikkikokemuksesta.

Kävelläänkö puujaloilla  Kotileikki