Lisää sivun otsikko

Kavereita kioskista ja aamu täynnä eläimiä

 

Kaverikioski

Ennen syyslomaa 13.10.2016 Kellon koululla oli Kaverikioskin avajaiset. Koko alakoulun väki oli kerääntynyt kioskin avajaisiin. Myös Kellon päiväkodin eskarit oli kutsuttu paikalle. Ykkös- ja kakkosluokkalaiset lauloivat laulun “Ole mulle kaveri”.

Kaverikioskin avajaisissa kerrottiin, mitä Kaverikioski tarkoittaa. Avajaisissa opettaja Jenni Krankka haastatteli Kaverikioskin “kavereita”. Kioskin ideana on se että, jos ei ole kaveria välitunnilla, niin voi hakea kaverin. Kaverikioskiin voi ehdottaa minkälaisen kaverin haluaa. Saatavilla on esimerkiksi: Juttukaveri, Leikkikaveri ja talvella Pulkkakaveri.

Kioskissa on myös välinelainaamo, josta voi hakea välituntivälineitä esim. hulavanteita ja hyppynaruja. Se toimii sillä tavalla, että menet jonottamaan ja annat nimesi. Oppilaat merkkaavat sen vihkoon, ja kun palautat välineen, he yliviivaavat sinun nimesi.

 

Ensimmäiset Kaverikioskin “kaverit” olivat 5. ja 6. luokan oppilaat Noora, Iida, Janika, Laura, Rebekka ja Ilona.

 

 

Eläinaamu

 

Tiistaina 11.10. koulun takapihalla oli eläinaamu klo 9.00-10.15. Se oli alakoulun luottamusoppilaiden toivoma tapahtuma.

 

Monet alakoululaiset toivat koiria. Siellä oli myös kissoja ja kani. Oppilaat saivat takapihalla vapaasti silitellä ja tutustua eläimiin.

 

Ne oppilaat, jotka eivät pystyneet tuomaan lemmikkejään näytille, täyttivät esittelypostereita heidän lemmikeistään. Ne ripustettiin käytävän seinille. Postereista löytyi koiria, kissoja, hamstereita, hevosia yms.

 

-Anton Vänttilä-Markus Alapuranen-Niklas Salo-Janni Sorvoja-Saana Kuittinen-Viivi Korhonen ja muu 6C-luokka