Kouluterveydenhuolto Kouluterveydenhuolto

Olen Kellon koululla MA-PE. Päivystysvastaanotto on ma-pe 11:50-12:30, tuolloin voi tulla ilman ajanvarausta. Muina aikoina terveydenhoitaja tekee asetuksen mukaisia terveystarkastuksia, johon kaikki oppilaat kutsutaan kuluvan lukuvuoden aikana. Luokkakohtaisista terveystarkastuksista ilmoitetaan wilma viestillä. Terveystarkastukseen pyydetään luokasta koulupäivän aikana. Mukaan saa palautteen käynnistä. Määräaikaistarkastusten lisäksi tarkastuksia tehdään myös yksilöllisen tarpeen mukaan. Yhteistyötä tehdään koululaisten, vanhempien/huoltajien ja opettajien kanssa. Terveydenhoitajaan voi ottaa yhteyttä kaikissa oppilaan terveyteen ja koulunkäyntiin liittyvissä asioissa. Wilma viestillä tavoitat myös.

Luokat 1,5 ja 8 tehdään laaja terveystarkastus, johon kuuluu myös koululääkärikäynti. Näihin ilmoitetaan ajat, mikäli aika ei sovi, tämä tulee perua tai vaihtaa. Lisäksi laajoihin terveystarkastuksiin kuuluu luokanvalvojan antama kirjallinen palaute oppilaasta, tähän tullaan kysymään erillinen lupa.

Sairaan lapsen hoitolomatodistuksen työantajaa varten saa soittamalla kouluterveydenhoitajalle, puhelinaika on 11:30-11:50 tai 15:30-16.

Yhteistyö terveisin

Kouluterveydenhoitaja Katri Konttila p. 040 7629105