Liikuntapaikkojen varaustilanne Liikuntapaikkojen varaustilanne

Varaustilanteen selailu uudistunut

Uusi varaussovellus on otettu selailukäyttöön. Kaikki suoralinkit avautuvat uudessa TIMMI 4.0 -järjestelmässä. Voit selata varusohjelmiston kautta liikuntapaikkojen varaustilannetta. Vuorojen varaaminen ohjelmiston kautta ei ole vielä mahdollista.

Kirjautumislinkki vanhaan järjestelmään tämän sivun lopussa.

 

Varaustilanne

Sisäliikuntapaikat

Ulkoliikuntapaikat

Jäähallit

Koulujen liikuntasalit

Päiväkotien liikuntasalit

Kokoustilat

HUOM! Osalla käyttäjistä on ollut ongelmia uuden kalenterin kanssa. Jos kalenterinäkymä ei jostain syystä toimi oikein, esim. kalenterin osat ovat sekaisin, tyhjennä selaimen välimuisti.

 

Laitteistovaatimukset:

Timmin selailukäyttö toimii käyttöjärjestelmästä riippumattomasti yleisimmillä selaimilla: Internet Explorer 9 tai uudempi sekä viimeisimmällä ja viimeisintä edellisellä versiolla seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome ja Opera. Selaimen täytyy sallia JavaScriptien suorittaminen ja istuntoevästeet. Selaimet eivät tarvitse toimiakseen erikseen ladattavia plugin- tai activeX-komponentteja. Mobiilikäyttö älypuhelimilla ja tablet-laitteilla ei ole tuettu. Selaimen käyttämä merkistö (character encoding) tulee olla Western European (ISO-8859-1). Näytön resoluutio tulee olla vähintään 1024x768.

Ohjeet vuorojen selailemiseen:

Valitse sivun ylälaidan linkeistä haluatko tarkastella urheilukeskusten vai liikuntalaitosten varaustilannetta.

Avautuvalta sivulta pääset varausjärjestelmään klikkaamalla sen liikuntapaikan nimeä, jonka varauksia haluat tarkastella.

Kun olet varaussovelluksessa ja haluat selailla muiden liikuntapaikkojen varaustilannetta, klikkaa vasemmassa reunassa olevaa talon kuvaa. Avautuvasta työkalupaneelista klikkaa Tilojen haku-välilehteä. Paina Tyhjennä-painiketta ja klikkaa Tilaprofiili-kenttää. Tästä avautuu automaattisesti lista liikuntapaikoista. Huom! Kaikki liikuntapaikat eivät mahdu avautuvalle listalle. Jos etsimääsi tilaa ei löydy, voit kirjoittaa kenttään liikuntapaikan nimen alkukirjaimen tai palata suoralinkkisivulle. Valitse haluttu tilaprofiili ja paina Päivitä kalenteri-painiketta.

Huomioi, että avautuvan kalenterin aikaväli (klo 6:00-23:00) ei ole sama kuin liikuntapaikan aukioloaika.

Osa tiloista on sellaisia, joihin vuoroja jaetaan myös kentän lohkoille. Kun kyseessä on kenttä joka on jaettu osiin, näkyy se tilan nimessä. Esim. Lohko 1 ja Lohko 2 tai Tekonurmi A ja Tekonurmi B.

Valkoiset alueet kalenterissa ovat vapaita aikoja.

Harmaat alueet kalenterilla tarkoittavat, että liikuntapaikka on suljettuna.

Vihreällä näkyvät alueet tarkoittavat, että tila ei ole varattavissa (esim. varaus on tehty koko kentälle, jolloin puolikkaiden varaaminen ei ole mahdollista).

Varauksissa näkyvät värit ovat liikuntapalveluiden käytössä olevia luokitteluja kuten esim. oranssi=ottelu/kilpailu, vaaleanpunainen=harjoituskäyttö, punainen=vakiovaraus jne.

Vanhat WebTimmin tunnukset

WebTimmi on poistunut käytöstä. Voit rekisteröityä Timmi 4:n käyttäjäksi tästä.