Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ohjeet vuorojen selaamiseen:

Liikuntapaikat on ryhmitelty kokonaisuuksiin tyypin mukaan. Valitse alla olevasta listasta, minkä tyypin liikuntapaikan varauksia haluat tarkastella.

Avautuvasta valikosta voit klikata tarkasteltavan liikuntapaikan nimeä, jonka jälkeen ohjaudut varaussovellukseen.

Kun olet varaussovelluksessa ja haluat selailla muiden liikuntapaikkojen varaustilannetta, klikkaa vasemmassa reunassa olevaa talon kuvaa. Avautuvasta työkalupaneelista klikkaa Tilojen haku-välilehteä. Paina Tyhjennä-painiketta ja klikkaa Tilaprofiili-kenttää. Tästä avautuu automaattisesti lista liikuntapaikoista. Huom! Kaikki liikuntapaikat eivät mahdu avautuvalle listalle. Jos etsimääsi tilaa ei löydy, voit kirjoittaa kenttään liikuntapaikan nimen alkukirjaimen tai palata suoralinkkisivulle. Valitse haluttu tilaprofiili ja paina Päivitä kalenteri-painiketta.

Valkoiset alueet kalenterissa ovat vapaita aikoja.

Harmaat alueet kalenterilla tarkoittavat, että liikuntapaikka on suljettuna.

Vihreällä näkyvät alueet tarkoittavat, että tila ei ole varattavissa (esim. varaus on tehty koko kentälle, jolloin puolikkaiden varaaminen ei ole mahdollista).

Varauksissa näkyvät värit ovat liikuntapalveluiden käytössä olevia luokitteluja kuten esim. oranssi=ottelu/kilpailu, vaaleanpunainen=harjoituskäyttö, punainen=vakiovaraus jne.

Osa tiloista on sellaisia, joihin vuoroja jaetaan myös kentän lohkoille. Kun kyseessä on kenttä joka on jaettu osiin, näkyy se tilan nimessä. Esim. Lohko 1 ja Lohko 2 tai Tekonurmi A ja Tekonurmi B.

Laitteistovaatimukset

Timmi toimii viimeisimmällä ja viimeisintä edellisellä versiolla seuraavista selaimista: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome ja Opera. Selaimen täytyy sallia JavaScriptien suorittaminen ja istuntoevästeet. Selaimet eivät tarvitse toimiakseen erikseen ladattavia plugin- tai activeX-komponentteja. Mobiilikäyttö älypuhelimilla ja tablet-laitteilla ei ole tuettu.