Timmi -varausjärjestelmä


 

Rekisteröitymällä varausjärjestelmään voit selata varaustilanteita, tehdä varaushakemuksia ja perua yksittäisiä varauksia sähköisesti. Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen. Kausivuorot haetaan hakuohjeiden mukaisesti.

Liikuntapaikkojen varaustilanne on nähtävissä myös ilman rekisteröitymistä järjestelmään.


Rekisteröityminen yksityishenkilönä

Rekisteröidy yksityishenkilönä silloin, kun teet varauksia esim. rekisteröimättömän joukkueen eli ns. puulaakijoukkueen yhteyshenkilönä. Yksityishenkilönä olet myös laskun maksujana kaikissa tekemissäsi varauksissa.

 

Rekisteröityminen organisaation yhteyshenkilönä

Kun rekisteröidyt organisaation yhteyshenkilönä tarvitset siihen luvan edustamaltasi seuralta, yhdistykseltä tai yritykseltä.
Yhteyshenkilönä tehtyjen varausten maksuista vastaa se maksajaorganisaatio, jonka tiedot olet rekisteröityessäsi syöttänyt tai jonka olet valinnut rekisteristä. Rekisteröitymisestäsi lähtee ilmoitus organisaation sähköpostiosoitteeseen.

Organisaation yhteyshenkilönä rekisteröityminen käsitellään liikuntapalveluiden varausyksikössä. Mikäli olet jo rekisteröitynyt yksityishenkilönä, hae käyttöoikeuksien laajennusta organisaation yhteyshenkilöksi Omat tiedot -kohdassa.

 

Järjestörekisteri

Uuteen Timmi-varausjärjestelmään yhdistyy myös järjestörekisteri. Järjestön tiedot tulevat näkyviin ensimmäisen yhteyshenkilön rekisteröitymisen jälkeen.

Rekisteröityneenä käyttäjänä järjestön toimijat voivat ylläpitää omia yhteystietoja sekä julkaista tietonsa järjestörekisterissä.

Organisaation pääkäyttäjä voi myös lisätä ja muokata seuran lajitietoja sekä muiden seuratoimijoiden yhteystietoja. Pääkäyttäjäoikeuksien saamiseksi ota yhteyttä osoitteeseen liikuntapaikkavaraukset(at)ouka.fi.

Linkit ja ohjeet

Linkki kirjautumissivulle
Timmi -varausjärjestelmä

Linkki rekisteröitymiseen
Rekisteröidy

Ohje organisaation yhteyshenkilönä rekisteröitymiseen (pdf)

Varausjärjestelmän käyttöohje (pdf)