Timmi -varausjärjestelmä

Timmin logo.
 

Rekisteröitymällä varausjärjestelmään voit selata varaustilanteita, tehdä varaushakemuksia ja perua yksittäisiä varauksia sähköisesti. Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen. Kausivuorot haetaan hakuohjeiden mukaisesti.

Liikuntapaikkojen varaustilanne on nähtävissä myös ilman rekisteröitymistä järjestelmään.


Rekisteröityminen yksityishenkilönä

Rekisteröidy yksityishenkilönä silloin, kun teet varauksia esim. rekisteröimättömän joukkueen eli ns. puulaakijoukkueen yhteyshenkilönä. Yksityishenkilönä olet myös laskun maksajana kaikissa tekemissäsi varauksissa.
Palvelu lähettää sähköpostiisi rekisteröitymistietojen jättämisen jälkeen vielä aktivointiviestin osoitteesta noreply@ouka.fi. Mikäli et saa tätä viestiä tarkista, että viesti ei ole päätynyt roskapostiksi.

Rekisteröityminen organisaation yhteyshenkilönä

Kun rekisteröidyt organisaation yhteyshenkilönä, tarvitset siihen luvan edustamaltasi seuralta, yhdistykseltä tai yritykseltä.
Yhteyshenkilönä tehtyjen varausten maksuista vastaa se maksajaorganisaatio, jonka tiedot olet rekisteröityessäsi syöttänyt tai jonka olet valinnut rekisteristä. Rekisteröitymisestäsi lähtee ilmoitus organisaation sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli organisaation tiedot syötetään uutena ja kyseessä on oululainen urheiluseura, toimitattehan Patentti- ja rekisterihallitukselta saatujen rekisteröintipapereiden kopiot yhdistyksen sääntöineen liikuntapalveluiden osoitteeseen liikuntapaikkavaraukset@ouka.fi. Tämän jälkeen yhdistyksen vuorot voidaan hinnoitella urheiluseurojen maksuryhmän mukaan. 

Organisaation yhteyshenkilönä rekisteröityminen käsitellään liikuntapalveluiden varausyksikössä. Mikäli olet jo rekisteröitynyt yksityishenkilönä, hae käyttöoikeuksien laajennusta organisaation yhteyshenkilöksi Omat tiedot -kohdassa.

Huom! Organisaation yhteyshenkilön rekisteröityminen käsitellään liikuntapalveluiden varausyksikössä (arkisin virka-aikana) ja käsittelyaika on 1-3 päivää.

Järjestörekisteri

Timmi-varausjärjestelmään yhdistyy myös järjestörekisteri. Järjestön tiedot tulevat näkyviin ensimmäisen yhteyshenkilön rekisteröitymisen jälkeen.

Linkit ja ohjeet

Linkki kirjautumissivulle
Timmi -varausjärjestelmä

Linkki rekisteröitymiseen
Rekisteröidy

Ohje organisaation yhteyshenkilönä rekisteröitymiseen (pdf)

Varausjärjestelmän käyttöohje (pdf)