Rehtorin terveiset

Rehtorin tervehdys                                                                                          30.8.2022

 

Maikkulan koulussa alkanut lukuvuosi on lähtenyt mukavissa merkeissä käyntiin. Yläkoulurakennus (Jatulikivenkatu) on mennyt remonttiin ja 7-9 -luokkien oppilaat opiskelevat tämän lukuvuoden alakoulurakennuksessa (Maikkulanraitti 11). Koulumme valmistuu kahdessa osassa lukuvuosina 2022-2024. Odotamme innolla ensin yläluokkien tilojen valmistumista ensi syksyksi 2023. Tämän jälkeen valmistuvat alaluokkien tilat syksyllä 2024. Luokat 1-6 opiskelevat kaksi lukuvuotta Patamäen väistökoulussa sekä Patamäen pihaan valmistuneessa uudessa Modulo-pihakoulussa. Pihakoulussa opiskelevat luokat 1-2 sekä 1-3 -luokkien erityisryhmät. Pääkoululla Patamäessä opiskelevat vuosiluokat 3-6. Lukuvuonna 2022-2023 koulussamme opiskelee yhteensä 558 oppilasta.

Ilmassa on siis uuden Maikkulan koulun rakentamisen tunnelmaa. Tänä lukuvuonna korostuu entisestään jo viime vuonna teemaksi noussut työrauha. Kaikki lapset ja aikuiset saavat tulla joka arkipäivä työskentelemään ja opiskelemaan Maikkulan kouluun ja luottaa siihen, että jokainen kunnioittaa omaa ja toisen rauhaa.

Kun maailmassa on epävarmuutta, niin meidän koulumme tarjoaa varmuutta ja arjen sujuvuutta. Meille sydämen asioita on toisen ihmisen kunnioittava kohtaaminen ja toisen auttaminen. Talomme erityisen ammattitaitoinen kasvatusalan henkilöstö on tukena myös silloin, kun oppilas tarvitsee tukea ja apua. Tuen asioissa olemme herkkäkorvaisia.

Yhdessä perheiden kanssa saamme rakennettua parhaan mahdollisen opinpolun jokaiselle koulumme oppilaalle.

 

Rauhaisaa lukuvuotta meille kaikille!

 

Soile Krankkala

rehtori