Lukiopsykologi Jukka Heikkilä, 044 7039668

Tavoitat minut parhaiten/keskusteluajan voit varata puhelinajoillani ma klo 11 – 12.00 tai ke klo 12 – 13.00. Muina aikoina jätä viesti vastaajaani niin otan sinuun yhteyttä. Muistathan mainita yhteydenotossasi nimesi, numerosi ja lukiosi. Psykologille voit soittaa myös yhdessä vanhempiesi, opettajasi, opinto-ohjaajasi tai terveydenhoitajasi kanssa.

Voit tavata psykologin oppilaitoksen tapahtumissa, ryhmätoiminnassa ja oppitunneilla.

Psykologiin voit olla yhteydessä, kun tarvitset tukea mm.

  • oppimiseen tai opiskeluun,
  • elämäntilanteen muutoksiin,
  • ihmissuhteisiin tai
  • jaksamiseen ja mielialaan liittyvissä asioissa.

Yhdessä voimme miettiä ratkaisuja ja selviytymiskeinoja. Ota yhteyttä jo silloin, kun ongelmat ovat pieniä! Keskustelut ovat vapaaehtoisia, luottamuksellisia ja maksuttomia. Myös ulkopaikkakuntalaiset opiskelijat voivat saada tukea lukiopsykologilta.

 

Lukiokuraattori Tanja Tuorila, 050 4398975

Tavoitat minut parhaiten/keskusteluajan voit varata puhelinajoillani ti klo 11.00 - 12.00 ja to klo 12.00 - 13.00. Muina aikoina jätä viesti vastaajaani niin otan sinuun yhteyttä. Muistathan mainita yhteydenotossasi nimesi, numerosi ja lukiosi. Kuraattorille voit soittaa myös yhdessä vanhempiesi, opettajasi, opinto-ohjaajasi tai terveydenhoitajasi kanssa.

Voit tavata kuraattorin oppilaitoksen tapahtumissa, oppilaskuntatoiminnassa ja oppitunneilla.

Voit olla yhteydessä kuraattoriin esimerkiksi

  • jos tarvitset tukea opiskeluun, kaverisuhteisiin tai perhetilanteisiin liittyvissä asioissa tai
  • jos elämässäsi tapahtuu muutoksia
  • ohjausta saat myös taloudellisissa asioissa

Yhdessä voimme miettiä ratkaisuja ja selviytymiskeinoja. Ota yhteyttä jo silloin, kun ongelmat ovat pieniä! Keskustelut ovat vapaaehtoisia, luottamuksellisia ja maksuttomia. Myös ulkopaikkakuntalaiset opiskelijat voivat saada tukea koulukuraattorilta.