In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Rehtorin terveiset Rehtorin terveiset

Rehtorin kesäterveiset

Kävin lenkillä Hietasaaressa. Pääskysten kepeä lento ja iloinen sirkutus voimistivat kesän odotusta. Jäätkin olivat vihdoin lähteneet merestä.  Elämme viimeistä kouluviikkoa tästä lukuvuodesta ja pian on aika hyvästellä toisemme kesän ajaksi tai pidemmäksi aikaa.

Kevätjuhlassamme tulee olemaan teemana 100-vuotias Suomi. On mukava katsoa, ketä suurmiehiä tai –naisia tulemme näkemään lavalla. Juhlavuoden polku jatkuu läpi vuoden ja syksyllä on luvassa monialainen kokonaisuus suomalaisuuden kattauksella koko koulussa.

Vietämme viimeisellä viikolla hyvinvointiviikkoa erityisesti luokilla 7-9. Alakoulun viimeistä viikkoa värittävät juhlaharjoitukset ja oman opettajan kanssa tehtävät asiat.  Viimeisen viikon ohjelman voitte nähdä kotisivulta, kohdasta ajankohtaista.

Kesä on palautumisen ja uudistumisen aikaa. Silloin voi rauhassa opetella uusia taitoja ja harrastaa mukavia asioita. Turvallisuus on hyvä pitää mielessä liikenteessä, vesillä ja vapaa-ajalla.  Ystävistä ja omasta itsestä pidetään hyvää huolta. Nautitaan kesästä, sen valosta ja vapaudesta.

Nyt on kiitosten aika: kiitos yhteistyöstä, ajastasi, välittämisestä, osaamisestasi ja kaikesta, joka teki tästä kouluvuodesta hyvän!

Kesäterveisin

Helena-rehtori