Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupungin nuorisoavustusten haku vuodelle 2023 käynnissä

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden nuorisoavustusten haku paikallisten nuorisoyhdistysten ja muun nuorten itsensä järjestämän nuorisotoiminnan tukemiseen vuodelle 2023 käynnistyy 1.1.2023.

Haettavissa ovat seuraavat avustukset:

Vuosiavustus myönnetään nuorisoyhdistysten yleisen toiminnan tukemiseen, koulutus- ja kurssitoimintaan, leiritoimintaan, kansainväliseen toimintaan ja työntekijöiden palkkaamiseen. Vuosiavustuksen hakuaika on 1.-31.1.2023.

Projektiavustus on haettavissa läpi vuoden. Sitä myönnetään tiettynä ajankohtana toimeenpantavan tapahtuman toteuttamiseen, uusien työmuotojen kokeiluun ja muihin nuorten itsensä toteuttamiin ja järjestämiin toimintoihin, jotka tukevat nuorten omaa osallistumista ja vaikuttamista. Projektiavustusta myönnetään nuorisotoimintaan pääsääntöisesti sellaisille nuorisoyhdistyksille ja nuorten ryhmille, jotka eivät saa vuosiavustusta.

Lisätietoa ja hakulomakkeet Nuorisojärjestöjen tukeminen -sivulta.

Hakemukset toimitetaan määräaikaan mennessä Oulun kaupungin kirjaamoon:

OULUN KAUPUNGIN KIRJAAMO
Postiosoite: PL 71, 90015 Oulun kaupunki

Käyntiosoite: Kansankatu 55A
Aukioloajat: ma-pe 8.30-15.30

tai sähköpostilla kirjaamo[at]ouka.fi

Nuorten NERO-toimintaraha on haettavissa läpi vuoden. Se on tarkoitettu Oulun nuorten projektien, tapahtumien ja erilaisten tilaisuuksien toteuttamiseen. Tavoitteena on käynnistää nuorten uutta toimintaa, joka muuten voisi jäädä syntymättä. Lisätietoa Nuorten Nero-toimintarahasta ja sen hakemisesta Nuorten Oulu -sivustolta. 

 

Lisätiedot:
Marko Tiusanen: marko.tiusanen[at]ouka.fi

Jakolinkki

Kokousasiakirjat